تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
روغن زیتون2............... قاشق سوپخوری
هویج خرد کرده...................یکچهارم پیمانه
کرفس خردکرده....................یکچهارم پیمانه
مرغ خرد کرده....................240 گرم
آب پرتقال..................یکچهارم پیمانه
نشاسته ذرت................1 قاشق چایخوری
سویا سس.................1 قاشق سوپخوری
زنجفیل تازه رنده کرده.................یکچهارم قاشق چایخوری
بادام هندی...............2 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد کرده.................2 قاشق سوپخوری
برنج قهوهای پخته.........دو سوم پیمانه
بیشتربخوانید:
باچانگای گوشت؛ فستفود ترکیهای
روش تهیه
1 قاشق روغن را در تابه بریزید و گرم کنید، هویج و کرفس را به آن بیفزایید و 2 دقیقه تفت دهید. آنگاه بقیه روغن را ریخته، مرغ را بیفزایید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا مرغ بپزد.
در ظرف مناسبی، آب پرتقال و نشاسته ذرت را هم بزنید. سپس سویا سس و زنجفیل را بریزید و خوب هم بزنید. حالا مخلوط سویا سس را به مخلوط مرغ اضافه کنید، هم بزنید و 1 دقیقه دیگر بپزید تا غلیظ شود.
اکنون روی آن بادام هندی و پیازچه بریزید و همراه با برنج قهوهای سرو نمایید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی