Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 04:42

3
شهریور
پلو مرغ مغز دار

پلو مرغ مغز دار

1 قاشق روغن را در تابه بریزید و گرم کنید، هویج و کرفس را به آن بیفزایید و 2 دقیقه تفت دهید. آنگاه بقیه روغن را ریخته، مرغ را بیفزایید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا مرغ بپزد.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

روغن زیتون2............... قاشق سوپخوری

هویج خرد کرده...................یک‌چهارم پیمانه

کرفس خرد‌کرده....................یک‌چهارم پیمانه

مرغ خرد کرده....................240 گرم

آب پرتقال..................یک‌چهارم پیمانه

نشاسته ذرت................1 قاشق چایخوری

سویا سس.................1 قاشق سوپخوری

زنجفیل تازه رنده کرده.................یک‌چهارم قاشق چایخوری

بادام هندی...............2 قاشق سوپخوری

پیازچه خرد کرده.................2 قاشق سوپخوری

برنج قهوه‌ای پخته.........دو سوم پیمانه

 بیشتربخوانید:

باچانگای گوشت؛ فست‌فود ترکیه‌ای

 

 

روش تهیه

1 قاشق روغن را در تابه بریزید و گرم کنید، هویج و کرفس را به آن بیفزایید و 2 دقیقه تفت دهید. آنگاه بقیه روغن را ریخته، مرغ را بیفزایید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا مرغ بپزد.

در ظرف مناسبی، آب پرتقال و نشاسته ذرت را هم بزنید. سپس سویا سس و زنجفیل را بریزید و خوب هم بزنید. حالا مخلوط سویا سس را به مخلوط مرغ اضافه کنید، هم بزنید و 1 دقیقه دیگر بپزید تا غلیظ شود.

اکنون روی آن بادام هندی و پیازچه بریزید و همراه با برنج قهوه‌ای سرو نمایید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی

 

برچسب ها: پلو تعداد بازديد: 310 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز