تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
پاستا..............240 گرم
آب..............2 پیمانه
آب مرغ.................2 پیمانه
گوجهفرنگی................400 گرم
روغن زیتون................2 قاشق سوپخوری
پودر سیر.................یکدوم قاشق چایخوری
پودر فلفل.................به مقدار کم
اسفناج یا کلم خرد کرده................6 پیمانه
ریحان خرد کرده................یکدوم پیمانه
پنیر پارمسان (در صورت تمایل).....................برای تزئین
بیشتربخوانید:
پوره سیب و انبه
سوپ سیبزمینی و عدس
لقمههای براکلی، مرغ و سیبزمینی
روش تهیه
پاستا، آب، آب مرغ، گوجهفرنگی، روغن، پودر سیر و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید. در ظرف را بگذارید و آن را به جوش بیاورید. آنگاه درِ ظرف را بردارید و حرارت را کم کنید تا بپزد. مرتب آن را هم بزنید. سپس اسفناج یا کلم را بیفزایید، هم بزنید و 5 چند دقیقه دیگر بپزید تا بیشتر مایع تبخیر شود. اکنون ریحان را بیفزایید و در صورت تمایل با پنیر پارمسان تزئین کنید.