Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:47

14
مرداد
پاستا با گوجه‌فرنگی و ریحان

پاستا با گوجه‌فرنگی و ریحان

پاستا، آب، آب مرغ، گوجه‌فرنگی، روغن، پودر سیر و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید. در ظرف را بگذارید و آن را به جوش بیاورید. آنگاه درِ ظرف را بردارید و حرارت را کم کنید تا بپزد. مرتب آن را هم بزنید. سپس اسفناج یا کلم را بیفزایید، هم بزنید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

پاستا..............240 گرم

آب..............2 پیمانه

آب مرغ.................2 پیمانه

گوجه‌فرنگی................400 گرم

روغن زیتون................2 قاشق سوپخوری

پودر سیر.................یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر فلفل.................به مقدار کم

اسفناج یا کلم خرد کرده................6 پیمانه

ریحان خرد کرده................یک‌دوم پیمانه

پنیر پارمسان (در صورت تمایل).....................برای تزئین

 بیشتربخوانید:

پوره سیب و انبه

سوپ سیب‌زمینی و عدس

لقمه‌های براکلی، مرغ و سیب‌زمینی

 

 

 

روش تهیه

پاستا، آب، آب مرغ، گوجه‌فرنگی، روغن، پودر سیر و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید. در ظرف را بگذارید و آن را به جوش بیاورید. آنگاه درِ ظرف را بردارید و حرارت را کم کنید تا بپزد. مرتب آن را هم بزنید. سپس اسفناج یا کلم را بیفزایید، هم بزنید و 5 چند دقیقه دیگر بپزید تا بیشتر مایع تبخیر شود. اکنون ریحان را بیفزایید و در صورت تمایل با پنیر پارمسان تزئین کنید.

برچسب ها: غذای کودک، پاستا، آشپزی، آموزش آشپزی، طرز تهیه، پنیر پارمسان تعداد بازديد: 280 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز