Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 21:36

17
خرداد
پیتزای مرغ و ذرت

پیتزای مرغ و ذرت

فر را از قبل با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر پیتزا را در ظرف مناسبی قرار دهید و 5 تا 8 دقیقه بپزید تا کمی طلایی و ترد شود. آنگاه از فر خارج کنید و روی آن روغن زیتون بمالید و فلفل و پودر سیر بپاشید. سپس مرغ، ذرت و فلفل را روی خمیر بریزید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

خمیر پیتزا

روغن زیتون.................1 قاشق سوپخوری

فلفل و پودر سیر.................به مقدار کم

فیله مرغ پخته و خرد کرده...................150 گرم

ذرت آبپز................1 پیمانه

فلفل دلمه‌ای خرد کرده.............3 قاشق سوپخوری

پنیر پیتزای رنده‌کرده...............1 پیمانه

پیازچه خرد‌کرده...............3 عدد

 بیشتربخوانید:

کباب مرغ

روش تهیه

فر را از قبل با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر پیتزا را در ظرف مناسبی قرار دهید و 5 تا 8 دقیقه بپزید تا کمی طلایی و ترد شود. آنگاه از فر خارج کنید و روی آن روغن زیتون بمالید و فلفل و پودر سیر بپاشید. سپس مرغ، ذرت و فلفل را روی خمیر بریزید و پنیر را روی آن بپاشید. حالا حرارت را به 270 درجه سانتیگراد بالا ببرید. صبر کنید تا فر گرم شود. اکنون پیتزا را 10 دقیقه بپزید تا پنیر طلایی شود. آنگاه پیازچه را روی پنیر بپاشید. 5 دقیقه صبر کنید تا پیتزا خنک شود. سپس آن را برش بزنید.

 

بیشتربخوانید:

سیب دارچینی برشته

 

 

 

برچسب ها: پیتزا تعداد بازديد: 269 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز