Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:27

5
خرداد
لقمه‌های ترد ماهی

لقمه‌های ترد ماهی

فر را از قبل با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را کمی چرب نمایید و یا کاغذ روغنی بیندازید. آرد، نمک و فلفل را در کاسه کوچکی مخلوط کنید. در کاسه دیگری، تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید. آرد سوخاری، جعفری، نمک و فلفل را هم در کاسه دیگری بریزید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

فیله ماهی قزل‌آلای بدون پوست خرد کرده..................200 گرم

آرد کامل گندم................یک‌چهارم پیمانه

 تخم‌مرغ..................2 عدد درشت

آرد سوخاری................1 پیمانه

جعفری خشک کرده3 قاشق چایخوری

نمک..............به میزان کم

فلفل.............به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکو سویا و سیب زمینی؛ یک غذای رژیمی خوشمزه

طرز تهیه کوکو سیب زمینی سوخاری

 

 

روش تهیه

فر را از قبل با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را کمی چرب نمایید و یا کاغذ روغنی بیندازید. آرد، نمک و فلفل را در کاسه کوچکی مخلوط کنید. در کاسه دیگری، تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید. آرد سوخاری، جعفری، نمک و فلفل را هم در کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید. تکه‌های ماهی را ابتدا در آرد بغلتانید. سپس تکان دهید تا آرد اضافی آن بریزد. آنگاه در مخلوط تخم‌مرغ فرو ببرید. حالا در آرد سوخاری بغلتانید تا همه قسمت‌ها را بپوشاند. اکنون تکه‌های ماهی را در سینی فر قرار دهید و حدود 15 دقیقه بپزید تا طلایی و ترد شوند.

برچسب ها: غذای کودک، طرز تهیه، اموزش آشپزی تعداد بازديد: 280 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز