Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 07:35

19
خرداد
پانی نی بادمجان با سس پستو

پانی نی بادمجان با سس پستو

روش تهیه پانی نی بادمجان با سس پستو

مرضیه مرشدی

 

 

 

مواد لازم برای4 نفر

بادمجان                                      1 عدد درشت (360-420 گرم)

نمك و فلفل                                به میزان لازم

روغن زیتون                                به میزان لازم

نان فرانسوی یا نان باگت              4 برش 360 گرمی

پنیر موزارلا                                 4 ورق

سس پستو                               2 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد كرده     8 برش

روش تهیه پانی نی بادمجان با سس پستو

بادمجان را به حلقه‌های نیم سانتیمتری ببرید و در صافی بریزید. رویشان نمك بپاشید و 30 دقیقه كنار بگذارید. آن‌گاه بادمجان‌ها را با هوله‌ كاغذی آشپزخانه، خشك كنید و در تابه‌ مناسبی روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس روی بادمجان‌ها، نمك و فلفل بپاشید و در روغن سرخ كنید.

حالا نان‌ها را از وسط باز كنید و روی هر كدام 3 ورق بادمجان سرخكرده، یك ورق پنیر موزارلا، یك‌دوم قاشق سوپخوری سس پستو و 2 حلقه گوجه‌فرنگی، قرار دهید. اكنون نان‌ها را ببندید و رویشان قدری روغن زیتون بپاشید. سپس پانی‌نی‌ها را در دستگاه ساندویچ‌ساز قرار دهید و دستگاه را روشن كنید تا نان برشته شود. اینك پانی‌نی‌ها را به شكل مثلث ببرید و گرم میل كنید.

یادآوری: برای تهیه‌ سس پستو؛ 1 پیمانه ریحان، 1 حبه سیر، یك‌چهارم پیمانه پنیر پارمسان رنده كرده و به میزان لازم نمك و فلفل، در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آن‌گاه دو و نیم قاشق سوپخوری روغن زیتون را كم‌كم به این پوره بیفزائید و مخلوط كنید تا سس یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: پانی نی با سس پستو، آموزش پانی نی، تهیه پانی نی، پانی نی بادمجان، مواد لازم پانی نی، پانی نی با سس، آموزش پانی نی با سس تعداد بازديد: 510 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز