اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2 نفر
تخممرغ همزده 2 عدد
شیر 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
نان پیتا 1 عدد
سس گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
قارچ خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
مرغ پخته و خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رنده کرده دالیا 4 قاشق سوپخوری
روش تهیه پیتزای تخم مرغ
تخممرغ، شیر، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.
آنگاه تابهای به قطر تقریبی 18سانتیمتر را با روغن زیتون چرب کنید و روی اجاق بگذارید تا روغن گرم شود.
حالا مایه تخممرغ را درون تابه بریزید و آن را هم بزنید تا تخممرغ تکهتکه و پخته شود.
سپس نان پیتا را در بشقاب مناسبی بگذارید و رویش سس بمالید.
اینک نیمی از پنیر را بریزید.
سپس تخممرغ پخته را روی سس بریزید و به ترتیب فلفل دلمهای، قارچ، مرغ و پنیر باقیمانده روی تخممرغ بریزید.
سپس پیتزا را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا پنیر آب شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
پیتزا بادمجان
آموزش انواع پیتزا