تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
2 تا 3 سال
مواد لازم
آرد ساده 100 گرم
آرد سبوسدار 100 گرم
بیکینگپودر یکدوم قاشق چایخوری
کره خرد کرده 75 گرم
آب هویج 75 میلیلیتر
دارچین یکدوم قاشق چایخوری
روش تهیه بیسکویت هویج و دارچین
فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه روی یک سینی فر یا دو سینی کوچک کاغذ روغنی بیندازید.
حالاآرد و بیکینگپودر را از الک عبور دهید و در کاسهای بریزید.
سپس کره را بیفزایید و آن را با نوک انگشتهای خود مالش دهید.
حالا آب هویج و دارچین را اضافه کنید و با دستهای خود مخلوط نمایید تا به شکل خمیر درآید.
سپس آن را روی سطحی که آرد پاشیدهاید، کمی ورز دهید و با وردنه، با قطر حدود 3 میلیمتر باز کنید.
از کاتر برای برش زدن خمیر استفاده کنید.
بیسکویتها را بر روی سینیفر آماده قرار دهید و 15 دقیقه بپزید تا شروع به طلایی شدن کنند.
5 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.
سپس بر روی توری سینی منتقل کنید.
شما میتوانید این بیسکویتها را چند روز در ظرفهای در بسته نگهداری نمایید.
بیشتر بخوانید:
بهترین بیسکویت های مصرفی برای کودکان
بیسکویت به شکل جغد