Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:49

26
مرداد
بیسکویت به شکل جغد

بیسکویت به شکل جغد

کره را خرد کنید و آن را در یخچال (یا حتی فریزر) بگذارید. در این هنگام سایر مواد لازم را آماده کنید. بسیار مهم است که از کره بسیار سرد برای این دستور استفاده کنید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

مواد لازم بیسکویت به شکل جغد

آرد کامل                    دو و نیم پیمانه

نشاسته سیب‌زمینی  یک‌سوم پیمانه

کره                           170 گرم

خامه                         100 میلی‌لیتر

پودر شکر                   1 پیمانه

وانیل                         2 قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر                 یک‌و نیم قاشق چایخوری

نمک                          یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ                      1 عدد

پودر کاکائو                   3 قاشق سوپخوری

پنیر خامه‌ای                 1 قاشق سوپخوری

شکلات چیپسی           32 عدد

بادام هندی                  16 عدد

روش تهیه بیسکویت به شکل جغد

کره را خرد کنید و آن را در یخچال (یا حتی فریزر) بگذارید. در این هنگام سایر مواد لازم را آماده کنید.

بسیار مهم است که از کره بسیار سرد برای این دستور استفاده کنید. این کار به ترد شدن بیسکویت کمک می‌کند.

آرد، نشاسته سیب‌زمینی، بیکینگ‌پودر، نمک، وانیل و شکر را در کاسه مناسبی بریزید.

بعد کره را بیفزائید و با سر انگشتان‌تان کره را با مواد خشک مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید.

سپس تخم‌مرغ و خامه را بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. آنگاه خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و 2 دقیقه با دست ورز دهید تا فشرده‌تر شود.

اکنون سه‌چهارم از خمیر را جدا کنید. آن را در کیسه فریزر بگذارید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

سپس پودر کاکائو را به یک‌چهارم باقیمانده از خمیر اضافه کنید و با دست خود ورز دهید تا با کاکائو ترکیب شود.

سپس خمیر کاکائویی را هم در کیسه فریزر بگذارید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

روی سطح صافی، کاغذ بیندازید و خمیر بزرگ‌تر را روی آن و با دست به شکل یک مستطیل با پهنای دو و نیم سانتیمتر پهن کنید.

آن‌گاه خمیر کاکائو را در دستان خود رول نمایید تا به شکل یک استوانه بلند دربیاید. حالا آن را در مرکز خمیر مستطیل شکل قرار دهید.

اکنون خمیر مستطیل شکل را رول کنید تا به شکل یک استوانه بلند در بیاید.

با یک چاقوی تیز، برش‌هایی با پهنای دو و نیم سانتیمتر بزنید. با دست‌های خود، هر یک از برش‌ها را به شکل قطره در بیاورید.

دو برش قطره‌ای شکل را در کنار هم بر روی سینی فر که کاغذ انداخته‌اید قرار دهید به صورتی که شکل صورت جغد ایجاد شود.

یک کیسه فریزر را با یک قاشق سوپخوری پنیر خامه‌ای پر کنید. در گوشه هر یک از قطره‌ها، مقداری پنیر خامه‌ای بریزید.

سپس روی هر پنیر خامه‌ای، یک شکلات چیپسی قرار دهید تا چشم‌های جغد ایجاد شود. برای درست کردن بینی جغد هم در وسط هر یک از بیسکویت‌ها یک بادام هندی قرار دهید.

سینی حاوی بیسکویت را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. اکنون بیسکویت‌ها را در فربگذارید تا 10 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت بپزد.

 

برچسب ها: بیسکویت، آشپزی کودک، روش تهیه بیسکویت، شیرینی پزی، مواد لازم بیسکویت، کیک و شیرینی، دستور تهیه بیسکویت تعداد بازديد: 1170 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فیلم روز
تصویر روز