Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:58

6
اسفند
سبزیجات سفید رنگی که سلامت بدنتان را بیمه می کند

سبزیجات سفید رنگی که سلامت بدنتان را بیمه می کند

میوه‌ها و سبزیجات رنگی، نشان دهنده مواد غذایی گیاهی خاص هستند، مانند کاروتنوئید‌ها که در گیاهان نارنجی رنگ یا آنتوسیانین که در گیاهان آبی رنگ موجود است.

رنگ تنها یکی از شاخص‌های تعیین کننده مغذی بودن غذاهاست. بهترین روش برای به دست آوردن مواد مغذی بیشتر و آنتی اکسیدان‌های ضد بیماری، مصرف میوه‌ها و سبزیجات رنگی است، اما این به معنای اجتناب از مصرف گیاهان سفید نیست.

میوه‌ها و سبزیجات رنگی، نشان دهنده مواد غذایی گیاهی خاص هستند، مانند کاروتنوئید‌ها که در گیاهان نارنجی رنگ یا آنتوسیانین که در گیاهان آبی رنگ موجود است و می‌توانند در جلوگیری از بیماری‌های قلبی و سرطان موثر باشند. با این حال، یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که گیاهان سفید حاوی مواد مغذی سودمند و ضروری گیاهی از جمله ویتامین ث، ویتامین دی، فیبر، پتاسیم و کلسیم هستند. در واقع مصرف سبزیجاتی که به صورت طبیعی سفیدرنگ هستند، به تامین برخی از نیاز‌های ضروری بدن و در نتیجه سلامتی بیشتر کمک می‌کنند.

گل کلم:

در کنار سبزیجاتی مثل بروکلی، کلم وجوانه بروکسل، گل کلم نیز دارای خواص بسیار مفیدی است. این سبزی حاوی ترکیبات سولفور است که با سرطان مبارزه نموده و بافت استخوانی رو قوی و سلامت رگ ھای خونی را ھم حفظ می‌کند.

قارچ:

قارچ‌ها انرژی کمی دارند و کلسترول و چربی و گلوتن هم ندارند. مقادیر سدیم آن‌ها پایین است، اما در عوض مقادیر زیادی سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین دی در خود جای داده اند. قارچ‌ها همچنین در فرد احساس سیری طولانی مدت به وجود می‌آورند و می‌توان از آن‌ها برای کنترل وزن استفاده کرد.

سیر:

سیر نه تنها به غذاها طعم بھتری می‌دھد بلکه گفته می‌شود که به رویش مو و از بین رفتن آکنه و جلوگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می‌کند. ترکیبات آنتی اکسیدان موجود در سیر نیز به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند. برای اینکه بتوانید از فعال‌ترین ماده موجود در سیر که آلیسین نام دارد، استفاده کنید باید قبل از اینکه سیر را بپزید و یا حرارت دهید، حبه های تازه آن را خرد کرده و در مجاورت هوای آزاد قرار دهید تا برای مدتی بماند.

پیاز:

ترکیبات ضد التهابی به نام quercetin در پیاز وجود دارند که مشکلات ناشی از آرتریت را مرتفع‌تر می‌کنند و احتمال بروز سرطان، بیماری های قلبی و دیابت را کاهش داده و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می‌نمایند.

سیب زمینی:

تقریبا اکثر افراد نیاز روزانه خود به پتاسیم و فیبر رو تامین نمی‌کنند. سیب زمینی سفید، بیشتر از هر سبزی و میوه، حاوی پتاسیم هست و به اندازه بقیه میوه ها و سبزی ها، فیبر دارد. همچنین سیب زمینی، حاوی ویتامین ث، ویتامین ب. ۶ و منیزیم هست و مقدار کمی هم پروتئین با کیفیت بالا دارد.

 

منبع: آوای سلامت

برچسب ها: سبزیجات، تغذیه و سلامت، فیبر، جلوگیری از سرطان، تغذیه و رژیم درمانی، پتاسیم، تقویت سیستم ایمنی بدن، سبک زندگی سالم، سبزیجات سفید رنگ، مواد غذایی اوی پتاسیم، ترکیبات ضد التهابی، خاصیت آنتی اکسیدان‌های، جلوگیری از بیماری‌های قلبی، کلسترول و چربی خون، جلوگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا، بهترین رژیم غذایی تعداد بازديد: 734 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز