Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 22:01

7
تیر
تغذیه مناسب برای کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه

تغذیه مناسب برای کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه

مصرف غذاهای فرآوری شده حاوی شکر و نمک را کاهش دهید. برچسب‌های روی غذاهایی مانند سوپ، سس، نان، گرانولا و غلات را با هم مقایسه کنید تا مارک‌هایی را بیابید که قند و نمک کمتری دارند.

تحریریه زندگی آنلاین : بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، برای جلوگیری از ایجاد سنگ کلیه می‌توانید ۸ اقدام زیر را انجام دهید:

 به اندازه کافی آب بنوشید تا ادرار زرد کم رنگ شود.

 مصرف میوه و سبزیجات خود را افزایش دهید. این باعث افزایش PH ادرار می‌شود و احتمال تشکیل سنگ را کاهش می‌دهد.

 مصرف غذاهای فرآوری شده حاوی شکر و نمک را کاهش دهید. برچسب‌های روی غذاهایی مانند سوپ، سس، نان، گرانولا و غلات را با هم مقایسه کنید تا مارک‌هایی را بیابید که قند و نمک کمتری دارند.

 از منابع خوب کلسیم در رژیم غذایی روزانه استفاده کنید.

 اگر سنگ کلیه اسید اوریکی داشته‌اید، ممکن است لازم باشد مصرف گوشت قرمزرا محدود کنید.

 به نظر می‌رسد نوشیدن یک فنجان قهوه در روز باعث کاهش احتمال ابتلا به سنگ شود.

 هفته‌ای چند بار به جای گوشت، حبوبات را به عنوان جایگزین پروتئین انتخاب کنید. مصرف زیاد پروتئین حیوانی می‌تواند خطر ابتلا به سنگ را افزایش دهد.

 از مصرف مکمل‌های ویتامین C خودداری کنید، زیرا ویتامین C اضافی می‌تواند به اگزالات تبدیل شود.

بیشتربخوانید:

گرما هوا خطر بروز این بیماری افزایش می‌دهد

دفع سنگ کلیه با نوشیدنی های خانگی

 

 

برچسب ها: تغذیه، تابستان، رژیم غذایی، سنگ کلیه، کلیه، ویتامین c، کم آبی بدن تعداد بازديد: 111 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز