هیچ کلسترول یا چربی اشباع شدهای در شیر بادام وجود ندارد. علاوه بر این میزان سدیم آن پایین و میزان چربیهای سالم (مانند اسیدهای چرب امگا که اغلب در ماهی وجود دارند) آن زیاد است که از فشار خون بالا و بیماریهای قلبی پیشگیری میکند.
شیر بادام یک نوشیدنی مغذی و کم کالری است که از قدیم بسیار محبوب بوده. شیر بادام از ترکیب بادام آسیاب شده و آب به دست میآید که در پایان باید آن را از صافی رد کرد. ظاهر نهایی این ترکیب شبیه به شیر ولی با طعمی آجیلی و مطبوع است. این نوشیدنی خوشمزه سرشار از مواد مغذی مانند کلسیم، ریبوفلاوین، ویتامین E و ویتامین D است.
بیشتربخوانید:
نکات تغذیه ای در سندروم متابولیک
تقویت استخوانها با شیربادام
با وجود معروفیت زیاد شیر بادام، این نکته را به خاطر داشته باشید که این شیر پروتئین یا کلسیم کافی را به عنوان یک جایگزین کامل فراهم نمیکند بنابراین حتما این دو مورد را از سایر منابع غذایی تامین کنید. یک فنجان شیربادام شامل تنها یک گرم پروتئین و دو میلیگرم کلسیم است که همین مقدار شیر گاو ۸ گرم پروتئین و ۳۰۰ میلیگرم کلسیم دارد. همواره برچسب روی شیر بادام را مطالعه کرده و شیر بادامی که کمترین مقدار مواد نگهدارنده و مواد افزودنی را دارد را انتخاب کنید.
بیشتربخوانید:
فیجوا؛ انبار ویتامین ث؛ از مقابله با عفونت تا تنظیم فشار خون
آیا مصرف روی میتواند به کنترل فشار خون کمک کند؟
روش های خانگی برای درمان فشار خون پایین