Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 05:32

26
تیر
مراقب مسمومیت با گوشت‌های چرخی آلوده باشید

مراقب مسمومیت با گوشت‌های چرخی آلوده باشید

دکتر احمدرضا درستی؛ مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در برنامه انتهای الوند گفت: توصیه می‌شود زمان خرید، یک فرد گرسنه و خسته وارد بازار نشود. بهترین کار این است

تحریریه زندگی آنلاین : به گزارش دنیای تغذیه به نقل از خبرگزاری مهر، دکتر احمدرضا درستی؛ مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در برنامه انتهای الوند گفت: توصیه می‌شود زمان خرید، یک فرد گرسنه و خسته وارد بازار نشود. بهترین کار این است که فرد سالم و سرحال، لیستی تهیه کرده و به محل لازم مراجعه کند و بر اساس لیست و اولویت خرید کند. پیشنهاد می‌کنیم در خرید موادی که سریع فاسد می‌شود و اصلاً قبل از خرید مشکل داشته، دقت کنیم. خیلی‌ها عادت کرده‌ایم به دلیل وجود امکانات زیاد، غذاهایی که از قبل آماده شده مانند جوجه کباب آماده را بخریم. این جوجه کباب آماده، ان‌شاءا... معمولاً خوب است، اما مواقعی پیش می‌آید که هنگام تهیه آن اصول بهداشت رعایت نمی‌شده و مثلاً مرغ‌هایی که شروع به خراب شدن کرده‌اند را استفاده کرده است که مقدار زیادی ادویه می‌زنند تا آن بوی نامطبوع را نشان ندهد. برای رنگ آن هم از زعفران گرانقیمت استفاده نکرده و از گل‌رنگ استفاده می‌کنند. مقدار ناچیز گل‌رنگ اشکال ندارد، اما مقدار زیاد آن برای بدن سمی است. برای همین پیشنهاد است که چنین غذاهایی را خودتان درست کنید. ماهی‌های دودی و نمک‌سود نخرید. واقعیت این است که دود چوب را استفاده می‌کنند و این دقیقاً و قطعاً ثابت شده که سرطان‌زا است، بنابراین شما با این ماهی هم نمک زیادی را میل می‌کنید و هم مواد سرطان‌زا وارد بدن‌تان می‌شود. در این زمینه باید رعایت کرد و محصولاتی مانند ماهی را از جای معتبر تهیه کنید که زمان خرید، تاریخ و نگهداری‌اش معلوم باشد. نکاتی هم در این زمینه وجود دارد، مثل اینکه پولک ماهی نریخته باشد، آب‌شش آن حالت تازگی داشته باشد و … یکی از علل مسمومیت‌های غذایی خوردن گوشت‌های چرخی آلوده است. استاد تمام و مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تصمیم‌های افراد برای ناگهان لاغر شدن گفت: وقتی ناگهانی زیاد لاغر می‌شوید، غیر از چربی، مقدار زیادی از عضلات تحلیل می‌رود. وقتی عضلات تحلیل بروند که فشار شدیدی به کبد و کلیه می‌آید.

بعد از آنکه شروع به وزن گرفتن می‌شود، جای آن بافت‌های عضلانی ارزشمندی که از بین رفته‌اند را سلول‌های فیبری و چربی می‌گیرند و چنین بدن فردی در رژیم غذایی بعدی نیز کمتر جواب می‌دهد.

 بیشتربخوانید:

15محصول غذایی بدون تاریخ انقضا

مواد غذایی که منجر به سکته قلبی می‌شوند

حقایقی درباره "تاریخ انقضا"ی موادغذایی

 

 

برچسب ها: رژیم غذایی، مسمومیت غذایی، زعفران، گوشت، پروتئین، سرطان‌ تعداد بازديد: 193 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز