Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:34

18
مرداد
مواد غذایی که منجر به سکته قلبی می‌شوند

مواد غذایی که منجر به سکته قلبی می‌شوند

طبق گزارش انجمن قلب آمریکا، هر ۳۸ ثانیه یکبار یک نفر جان خود را به علت بیماری‌های قلبی از دست می‌دهد. این تعداد ترسناک است، اما با نگاه دقیق‌تر به خوراکی‌هایی که می‌خورید می‌توانید از این آمار وحشتناک جلوگیری کنید.

به گزارش انتخاب ، رژیم غذایی خطرناک می‌تواند به میزان چشمگیری در افزایش کلسترول و فشار خون شما نقش ایفا کند. رژیم غذایی مملو از میوه‌ها و سبزیجات رنگارنگ، غلات، سبزیجات غنی از فیبر، لبنیات کم چربی، مرغ و ماهی بدون پوست، آجیل، حبوبات و روغن‌های گیاهی غیر گرمسیری مانند روغن زیتون می‌توانند بدن شما را سالم‌تر نگه دارند؛ بنابراین مهم است چه خوراکی‌هایی را نخورید یا کمتر بخورید تا از سکته قلبی پیشگیری کنید:

چیزبرگر

چیزبرگر یکی از انوع بسیار محبوب برگر است که طرفداران پرشماری در سراسر جهان دارد، اما مصرف این نوع برگر در طولانی مدت ممکن است خطراتی مثل گرفتگی رگ‌های قلب را به بار بیاورد. به طور کلی از مصرف مستمر فست فود‌ها پرهیز کنید.

کره و پنیر چرب

کره و پنیر‌های چرب مانند پنیر گودا، چدار و پیتزا می‌توانند به شدت روی رژیم غذایی شما تاثیر منفی بگذارند با این وجود، بسیاری از ما عادت کرده ایم از این نوع کره و پنیر‌ها در غذا‌های خود استفاده کنیم. اما استفاده مستمر از این خوراکی‌ها می‌تواند به قلب شما فشار وارد کند.

 

بیشتربخوانید:

چند راهکار ساده برای کاهش خطر حمله قلبی

نقش آسپیرین در پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی

 

مرغ سوخاری

هر کجای دنیا که بروید، طرفداران مرغ سوخاری حضور دارند. اما مرغ سوخاری سرشار از روغن و نمک است. اگر به این ترکیب پودر‌های آرد و ادویه‌ها و افزودنی‌ها را هم بیفزاییم پس کاملا مشخص است که مرغ سوخاری یک ترکیب بسیار خطرناک برای قلب است.

برچسب ها: رژیم غذایی، سکته قلبی، کلسترول بالا، فشارخون، پیشگیری از سکته قلبی، سکته، گرفتگی عروق تعداد بازديد: 414 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز