Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:19

10
اردیبهشت
مبتلایان به رفلاکس معده این موادغذایی را مصرف کنند

مبتلایان به رفلاکس معده این موادغذایی را مصرف کنند

با جای دادن برخی خوراکی ها در رژیم غذایی خود می توانید از بروز رفلاکس معده پیشگیری کنید

شیرهای کم چرب حس بهتری در معده ایجاد می‌کنند و باعث کاهش رفلاکس معده خواهند شد.


 از آن جایی که زنجبیل خاصیت ضد التهابی دارد و می‌تواند التهاب را در قسمت پایین مری کاهش دهد، توصیه می‌شود همراه چند تکه لیمو و آب مصرف شود.

استفاده از یک قاشق سرکه سیب در یک لیوان آب همراه وعده‌های غذایی نیز می‌تواند در پیشگیری از رفلاکس معده کنترل کننده باشد.


 اسید معده در برخی از افراد کم ترشح می‌شود و باعث دیر هضم شدن غذا در آن‌ها خواهد شد؛ بنابراین استفاده از بعضی مواد غذایی اسیدی مانند ترکیب سرکه با آب یا آب لیمو همراه مواد غذایی می‌تواند برای این افراد کمک کننده باشد.

برخی از معده‌ها احتمال دارد که حساس باشند و با مصرف مواد غذایی آبکی مانند هندوانه، طالبی و سوپ دچار مشکل شوند که در این صورت بهتر است آن مواد غذایی از لیست تغذیه این افراد حذف شوند.

 بیشتر بخوانید:

با این خوراکی ها از شر رفلاکس معده رها شوید

5داروی گیاهی برای درمان رفلاکس اسید معده

آیا استرس باعث سوزش معده می‌شود؟

 

برچسب ها: رژیم غذایی، رفلاکس معده، سرکه سیب، ریفلاکس معده، وعده غذایی، معده درد تعداد بازديد: 220 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز