افرادی که قند دارند باید بدانند که میوهها نیز دارای قند کم یا زیاد هستند و میوههایی که قندشان بالاست، باید با احتیاط بیشتری مصرف کنند.
انواع توتها: اینها عموماً میوههایی با پایینترین سطح قند و هم چنین دارای بیشترین میزان آنتی اکسیدانها و مواد مغذی دیگر هستند؛ لیمو نیز در پایینترین رده قرار دارند.
میوههای تابستانی: طالبی، هلو، نارنگی و زردآلو در دومین رده قرار دارند.
میوههای زمستانی: سیب، گلابی، و مرکبات شیرین مثل پرتقال میزان قند متوسطی دارند. ( لیمو نیز حاوی شکر پایینی است).
میوههای گرمسیری: آناناس، انار، انبه، موز، و انجیر تازه حاوی شکر زیادی هستند (گوآوا و پاپایا کمتر از بقیه است).
میوههای خشک: خرما، کشمش، زردآلو، آلو سیاه، انجیر، و بسیاری میوههای خشک دیگر حاوی شکر بسیار بالایی هستند.
بیشتربخوانید:
وقتی علائمی در دهان شما می خواهد بگوید قند خونتان بالا است!
مهم ترین علائم دیابت چیست؟
میوههایی با قند کم (میوههای با کربوهیدرات پایین):
لیمو سبز (۱.۱ گرم شکر در هر میوه) و لیمو زرد (۱.۵ گرم شکر در هر میوه) به ندرت خورده میشوند؛ بیشتر به آب میوه تبدیل میشوند و سپس شیرین میشوند، اما میتوانید آب یک برش از آنها را با آب خالی اضافه کنید و یا آنها را روی غذا فشار دهید تا مواد مغذی و مواد غذایی شان را به غذایتان اضافه کنید.
ریواس: ۱.۳ گرم شکر در هر میوه؛ غیرممکن است که میوه شیرین نشده اش را پیدا کنید، پس قبل از مصرفش برچسب آن را چک کنید، اما اگر خودتان آن را تهیه کنید، میتوانید مقدار قند اضافی یا شیرین کننده مصنوعی را مدیریت کنید.
زردآلو: ۳.۲ گرم شکر در هر زردآلو کوچک؛ شما میتوانید از کل، پوست و همه آنها لذت ببرید. مراقب زردآلو خشک شده باشید، وقتی آنها خشک میشوند، کوچک میشوند.
میوههایی با پایینترین میزان قند:
کرن بری: ۴ گرم شکر به ازای هر فنجان. در حالی که به طور طبیعی حاوی شکر بسیار کمی است، اما معمولاً وقتی تازه یا خشکش خورده میشود، شیرین شده، پس بسیار محتاطانه عمل کنید.
تمشک: ۵ گرم شکر در هر فنجان. هدیهای برای کسانی که میوههای با قند کم میخواهند؛ این میوه را میتوانید تازه یا یخ زده بخورید. شما میتوانید آنها را در تابستان تازه بگیرید و یا در تمام طول سال منجمد کنید.
کیوی: ۶ گرم شکر در هر کیوی. طعم ملایمی دارند و رنگ بسیار زیبایی به سالاد میوه میدهند هم چنین شما میتوانید پوستش را نیز بخورید.
بیشتربخوانید:
میوههای با مقدار قند کم رو به متوسط:
توت فرنگی: ۷ گرم شکر در هر فنجان؛ با کمی شکر بیشتر از تمشک، اینها انتخابهای بسیار خوبی برای یک اسنک، سالاد میوه، یا به عنوان یک جز در یک آب میوه، سس و یا دسر هستند.
انجیر: ۸ گرم شکر در هر میوه؛ تازه است و هم میتوان انجیر را خشک کرد که کمی سفت میشود و محاسبه میزان شکرش کمی سخت میشود و میتواند ۵-۱۲ گرم شکر در هر انجیر وجود داشته باشد.
گریپ فروت: ۸ گرم شکر در هر گریپ فروت. شما میتوانید گریپ فروت تازه را به سالاد میوه اضافه کنید و یا به تنهایی بخورید و مقدار قند یا شیرین کنندهای که میخواهید اضافه کنید را تنظیم کنید.
میوههایی با میزان قند متوسط:
گرمک: ۸ گرم شکر در هر میوه. اینها میوهای عالی برای خالی خوردن و یا تهیه سالاد میوه هستند و پایینترین سطح قند را در میوههای خربزهای دارند.
نارنگی: ۹ گرم شکر در هر نارنگی متوسط. آنها قند کمتری نسبت به پرتقال دارند و برای سالاد میوه خوشمزه هستند. آنها همچنین به راحتی همراه با نهار و تنقلات نیز خورده میشوند.
شلیل: ۱۱.۳ گرم شکر در یک شلیل کوچک. اینها میوههایی خوش مزه هستند که وقتی رسیده باشند از خوردنشان لذت خواهید برد.
پاپایا: ۱۲ گرم شکر در یک پاپایا کوچک. آنها قند کمتری نسبت به دیگر میوههای گرمسیری دارند.
پرتقال: ۱۲ گرم شکر در یک پرتقال متوسط که برای کنار غذا و تنقلات، عالی هستند.
طالبی: ۱۳-۱۴ گرم شکر در هر طالبی. آنها را میتوان به سالاد میوه اضافه کرد یا خودشان را تنها خورد.
آلبالو: ۱۳ گرم شکر در هر فنجان آلبالو. در تابستان از میوه تازه اش لذت خواهید برد، و اگر قندش را محدود میکنید، بسیار عالی خواهد بود.
هلو: ۱۳ گرم شکر در هر هلو متوسط. شما میتوانید تنها و یا در انواع مختلفی از دسرهای، اسموتی ها، و سسهای مختلف از آنها لذت ببرید.
بلوبری: ۱۵ گرم شکر در هر فنجان. آنها از لحاظ میزان شکر بیشتر از توتهای دیگر هستند، اما غنی از مواد مغذی میباشند.
بیشتربخوانید:
بیماران دیابتی «دارچین» مصرف کنند
میوههایی با سطح قند بالا:
آناناس: ۱۶ گرم شکر در هر قطعه. آناناس یک میوه استوایی است که شکر زیادی دارد.
گلابی: ۱۷ گرم شکر در هر گلابی متوسط، این میوه زمستانی شکر زیادی دارد.
موز: ۱۷ گرم شکر در هر موز بزرگ. آنها شیرینی زیادی به وعده غذایی اضافه میکنند.
میزان قند میوههای تابستان:
هندوانه: ۱۸ گرم شکر در هر هندوانه. با اینکه این میوه زیاد شیرین نیست، اما قند بیشتری نسبت به بقیه دارد.
سیب: ۱۹ گرم شکر در یک سیب کوچک. آنها را میتوان به راحتی با غذا و تنقلات مصرف کرد، اما شکر بیشتری از نارنگی یا پرتقال دارند.
انار: ۳۹ گرم شکر برای هر انار. کل میوه مقدار زیادی شکر دارد، اما اگر از یک میوه، ۱ اونس بردارید، تنها ۵ گرم کربوهیدرات خواهید گرفت.
گیلاس: ۱۸ گرم قند برای هر پیمانه گیلاس. گیلاس یک میوه شیرین است و این نشان دهنده وجود قند در آن است.
بیشتر بخوانید:
میوه های تابستانی که نباید خوردن آن را فراموش کنیم
آنچه درباره نمک دریایی نمی دانید؟
میزان بالای قند در کدام میوهها است؟
انبه: ۴۶ گرم شکر در هر میوه. این میوههای شیرین گرمسیری مقدار زیادی شکر دارند.
انگور: ۱۵ گرم شکر در هر فنجان؛ در حالی که آنها یک میان وعده خوب هستند، اگر به مصرف شکرشان نگاه کنید، باید میزان مصرفشان را کمی محدود کنید.
آلو سیاه (۶۶ گرم شکر در هر فنجان)، کشمش (۸۶ گرم شکر در هر فنجان) و خرما (۹۳ گرم شکر در هر فنجان) میوههای خشک شدهای هستند که شکر بسیار بالایی دارند.