Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 20:20

15
فروردین
حفظ سلامت قلب با مصرف آووکادو

حفظ سلامت قلب با مصرف آووکادو

محققان می گویند با مصرف مرتب آووکادو می توانید خطر بروز بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهید

به گزارش مهر : افرادی که دو بار در هفته نصف آووکادو می‌خورند در مقایسه با افرادی که هرگز این میوه را نمی‌خورند یا به ندرت از این میوه استفاده می‌کنند، ۱۶ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی و ۲۱ درصد کمتر در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند.


این مطالعه شواهد بیشتری ارائه می‌کند که مصرف چربی‌های غیراشباع گیاهی می‌تواند کیفیت رژیم غذایی را بهبود بخشد و یک جز مهم در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی در جمعیت عمومی است.

 این نوع مطالعه مشاهده‌ای نمی‌تواند به طور قطع ثابت کند که خوردن آووکادو خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد، فقط ممکن است ارتباطی وجود داشته باشد.

آووکادو سرشار از فیبر غذایی، چربی‌های غیراشباع مانند چربی‌های مونواشباع نشده (چربی‌های سالم) و سایر اجزایی است که با سلامت قلب و عروق مرتبط است.


آووکادو می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب باشد، اما مطمئناً به خودی خود یک ماده خوراکی جادویی نیست.

برای این مطالعه، محققان اطلاعاتی را در مورد بیش از ۱۱۰ هزار مرد و زن که در مطالعه شرکت کرده بودند، جمع آوری کردند.


در طی بیش از ۳۰ سال پیگیری، بیش از ۹۱۰۰ شرکت کننده مبتلا به بیماری قلبی و بیش از ۵۲۰۰ نفر دچار سکته مغزی شدند.

این مطالعه همچنین نشان داد که جایگزینی نصف وعده روزانه مارگارین، کره، تخم مرغ، ماست، پنیر یا گوشت‌های فرآوری شده با همان مقدار آووکادو، خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی را ۱۶ تا ۲۲ درصد کاهش می‌دهد.

محققان خاطرنشان کردند که جایگزینی نصف وعده آووکادو در روز به جای روغن زیتون، آجیل یا سایر روغن‌های گیاهی هیچ فایده دیگری را نشان نداد.

برچسب ها: رژیم غذایی، روغن زیتون، فیبر، بیماری قلبی، آوواکادو، خواص آوواکادو تعداد بازديد: 355 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز