Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 17:50

2
اسفند
پیاز نوعی ضد سرطان قوی

پیاز نوعی ضد سرطان قوی

محققان می‌گویند پیاز دارای خواص ضد سرطانی می‌باشد و اضافه کردن آن به یک رژیم غذایی سالم می تواند فواید زیادی داشته باشد

 به گزارش ایسنا : پیاز ضدسرطان و ضد دیابت است، پیاز باعث جریان بهتر خون شده و با کلسترول بالا مقابله می‌کند.

 پیاز از ابتلا به برخی از سرطان‌ها پیشگیری می‌کند و حتی می‌تواند جلوی رشد سلول‌های سرطانی را بگیرد،نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهد که پیاز می‌تواند باعث پیشگیری از سرطان معده و سرطان لوله گوارش شود.

 پیاز حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند آنتوسیانین و کرستین است که خواص ضدسرطانی دارند، نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد عصاره پیاز می‌تواند جلوی تکثیر سلول‌های سرطانی را بگیرد.

در فرهنگ آشپزی ما همیشه پیاز برای طعم‌دار کردن خوراکی ها استفاده می‌شود، بهتر است بدانید که پیاز سفید در مقایسه با پیاز قرمز یا زرد حاوی آنتی اکسیدان‌های کمتری است و بهتر است آن‌را با مواد غذایی دیگری که سرشار از آنتی اکسیدان است مانند سبزی‌های رنگی مصرف کنید.

 پیاز خواص ضدکلسترولی دارد، این خاصیت پیاز مدیون خواص آنتی اکسیدانی و امگا ۳های موجود در آن است که به کمک امگا ۳های خود به کاهش میزان تری کلیسیرید خون کمک می‌کند.

 برای استفاده بیشتر از آنتی اکسیدان‌ها از پیاز قرمز یا زرد استفاده کنید، می‌توانید از پیاز خام برای تهیه انواع سالادها استفاده کرده و زمانی که می‌خواهید پیاز را بپزید یا سرخ کنید از روغن زیاد استفاده نکنید.

پیاز خام آنتی اکسیدان‌های بیشتری دارد و پخت و پز میزان آنتی اکسیدان‌های این ماده غذایی را به میزان کم کاهش می‌دهد.

 پیاز به تنهایی معجزه نمی‌کند و زمانی خواص این ماده غذایی بیشتر می‌شود که در چهارچوب یک تغذیه سالم و متنوع حاوی میوه و سبزی‌های سرشار از آنتی اکسیدان مصرف شود.

بیشتربخوانید:

36 خاصیت جادویی پیاز؛ از تقویت حافظه تا درمان دیابت



 خواص پیاز برای رگ های خونی به پای سیر نمی‌رسد اما باید بدانید که پیاز به گردش خون کمک زیادی می‌کند به‌طوری که مطالعات نشان داده افرادی که روزانه سوپ پیاز می‌خورند کمتر دچار انباشتگی جرم در رگ‌های خونی‌شان می‌شوند.

پیاز حاوی آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات سولفیدی است، برای همین برای رگ‌ها مفید است، همچنین باید بدانید که این ماده غذایی مفید حاوی امگا۳ بوده که میزان کلسترول خون را پایین می‌آورد و پتاسیم موجود در آن، نمک بیش‌از اندازه بدن را دفع می‌کند و برای همین قلب و رگ‌های خونی را در سلامت نگه می دارد.

پیاز یک ماده غذایی مفید برای بیماران مبتلا به دیابت است، به عقیده برخی از متخصصان نباید در مصرف آن زیاده روی کرد زیرا حاوی میزان قابل ملاحظه‌ای گلوسید است، اما همین پیاز تری‌گلیسیرید خون را کاهش می‌دهد، همان کاری که انسولین به ویژه در افراد مبتلا به اضافه وزن انجام نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید:

طبع پیاز چیست؟

خواص شگفت انگیز سیر در پیشگیری و درمان بیماری ها

 

 

برچسب ها: سرطان، دیابت، کلسترول، خواص پیاز، پیاز، پیاز قرمز، امگا۳ تعداد بازديد: 314 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز