Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 05:44

18
مهر
انواع روغن‌ها را بشناسید

انواع روغن‌ها را بشناسید

سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع است و می‌تواند کلسترول را در محدوده سالم نگه دارد و جذب برخی مواد مغذی را افزایش دهد. روغن آووکادو از بهترین روغن‌ها برای پخت و پز است و حتی برای سرخ کردن مواد غذایی

تحریریه زندگی آنلاین : روغن‌ها می‌توانند منبع خوبی از چربی‌های سالم باشند. در حالی که مصرف برخی چربی‌ها باعث افزایش سلامت می‌شود، مصرف انواع دیگر، خطر ابتلا به کلسترول بد و بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد:

 

روغن آووکادو: سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع است و می‌تواند کلسترول را در محدوده سالم نگه دارد و جذب برخی مواد مغذی را افزایش دهد. روغن آووکادو از بهترین روغن‌ها برای پخت و پز است و حتی برای سرخ کردن مواد غذایی نیز می‌توان از آن استفاده کرد.

 

روغن کنجد: از این نوع روغن نیز می‌توان برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده کرد. در کشورهای آسیایی بیشتر از روغن کنجد در پخت و پز و سرخ کردن غذاها بهره می‌برند.

 

بیشتربخوانید:

خاصیت روغن جوجوبا

روغن زیتون: یک عنصر اساسی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای است و برای پخت انواع غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. روغن زیتون منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، کاهش التهاب، و کاهش کلسترول بد است.

 

روغن کانولا: در سال 2006 میلادی، سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد مصرف روغن کانولا در پخت و پز مواد غذایی حتی ایمن‌تر از روغن زیتون است؛ بخصوص در مورد غذاهایی که نیاز به درجه حرارت بالا برای پخته شدن دارند. مصرف این نوع روغن نیز خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

 

روغن کتان: منبع خوبی از اسید آلفالینولئیک؛ یکی از سه اسید چرب امگا 3 است. شما نیاز به مصرف امگا 3 از طریق رژیم غذایی دارید زیرا بدن شما نمی‌تواند آن را به تنهایی تولید کند. اسیدهای چرب امگا 3 همانطور که گفته شد، باعث کاهش التهاب می‌شوند و خطر ابتلا به سرطان را نیز کاهش می‌دهند. روغن کتان همچنین می‌تواند باعث کاهش علائم آرتریت شود. توجه کنید که روغن کتان نباید در معرض حرارت قرار گیرد و بهتر است از آن برای تهیه غذاهای سرد مانند سالادها استفاده کنید.

 بیشتربخوانید

روغن جامد مصرف نکنید

 

روغن هسته انگور: چربی اشباع شده کمی دارد و یک انتخاب سالم برای پخت و پز غذاها محسوب می‌شود.

 

روغن نارگیل: از آن دسته روغن‌هاست که باید با احتیاط مورد استفاده قرار گیرد. روغن نارگیل حاوی چربی‌های اشباع است البته نه به خطرناکی چربی اشباعی که در گوشت قرمز وجود دارد و منجر به انسداد شریان‌ها می‌شود. با این حال توصیه‌ها بر این است که کسانی که دچار کلسترول بالا هستند، از مصرف این روغن اجتناب کنند.

 

روغن پالم: این نوع روغن نیز حاوی چربی اشباع است و به گفته کارشناسان انجمن دیابت آمریکا، کسانی که در معرض خطر بیماری‌های قلبی هستند و یا دیابت دارند، باید از مصرف آن خودداری کنند.

 

بیشتر بخوانید:

با نسخه های طب سنتی همیشه جوان و زیبا بمانید!

آشنایی با خواص روغن شترمرغ

کاربردهای جالب روغن نارگیل برای زیبایی

 

برچسب ها: چاقی، روغن، روغن گیاهی، چربی اشباع شده، روغن جامد، پالم تعداد بازديد: 183 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز