مهر نوشت: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: اینکه ما هر چه بیشتر هویج و زنجبیل بخوریم کرونا نمی گیریم، حرف علمی نیست.
زهرا عبداللهی، با اشاره به مصرف زیاد هویج و زنجبیل در دوران کرونا، افزود: مردم باید بدانند که ویتامین A فقط در هویج نیست و تمامی سبزیجات و میوههایی که رنگ زرد و نارنجی دارند، وجود دارد.
وی ادامه داد: برگهای تیره رنگ کاهو نیز همین ویتامین A را دارند و همچنین فلفل سبز نیز به همین شکل است که این نوع ویتامین را در خود دارند.
عبداللهی گفت: این حرف علمی نیست که ما هرچه بیشتر هویج و زنجبیل بخوریم، کرونا نمیگیریم.