تحریریه زندگی آنلاین : جلال الدین میرزای رزاز؛ رئیس انجمن تغذیه ایران، در گفتگو با خبرنگار مهر، به آسیبهای ناشی از مصرف پایین شیر و لبنیات در کشور اشاره کرد و گفت: مهمترین عارضه کمبود مصرف لبنیات، ابتلا به پوکیاستخوان است. وی با اعلام اینکه سرانه مصرف شیر و مواد لبنی در ایران حدود ۶۵ تا ۷۰ لیتر است، افزود: این سرانه در کشورهای توسعه یافته حدود ۲۰۰ لیتر است که نشان میدهد مصرف لبنیات در کشورمان مطلوب نیست. میرزای رزاز، خواص مفید شیر و لبنیات را مورد تاکید قرار داد و گفت: مصرف شیرهایی که حداکثر ۳ درصد چربی دارند، عامل مهمی در پیشگیری افراد از ابتلا به انواع بیماریها تلقی میشود. رئیس انجمن تغذیه ایران، با اشاره به شیوع کرونا، مصرف مواد لبنی را برای تقویت سیستم ایمنی بدن مورد تاکید قرار داد و افزود: مهمترین راهکار مقابله با بیماریهای ویروسی و عفونی، تقویت سیستم ایمنی بدن است که در این بین، نقش لبنیات را نمیتوان منکر شد. وی گفت: محصولات لبنی که در کارخانجات صنایع غذایی کشور تهیه و تولید میشود، کاملاً مطمئن و سلامت است. بنابراین، توصیه ما به هموطنان، استفاده از محصولات لبنی پاستوریزه و استرلیزه است.