Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:57

16
مرداد
خوراکی‌هایی که حتما باید خام بخوریم

خوراکی‌هایی که حتما باید خام بخوریم

هرچند پختن برخی مواد غذایی عطر و طعم آن‌ها را بهتر می‌کند، اما ثابت شده که مصرف این خوراکی‌ها به صورت خام، جلوی از بین رفتن بسیاری از ریزمغذی‌های موجود در آن‌ها را می‌گیرد.

به گزارش ایسنا ، نشریه "ریدرز دایجست" در مطلبی دراین باره آورده است: پختن سبزیجات با روش‌های مختلفی از جمله مایکروفر، جوشاندن و سرخ کردن، ویتامین‌ها و املاح موجود در آن‌ها را از بین می‌برد.

کلم بروکلی یکی از این سبزی‌ها است. این سبزی حاوی مقادیر زیادی از یک ترکیب آنتی‌اکسیدانی به نام سولفورافان است که به جلوگیری از سرطان، دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی، التهاب، افسردگی و... کمک می‌کند. مطالعات نشان داده است بدن ما وقتی نوع خام بروکلی را می‌خوریم، سریع‌تر سولفورافان را جذب می‌کند.

 

بیشتر بخوانید:

مزایا و معایب رژیم خام گیاه خواری

رژیم خام خواری چه مزیت ها و معایبی دارد؟

اما در میان غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند، فلفل قرمز منبع بسیار غنی از ویتامین C است. هرچند تحت تاثیر گرما، این ماده مغذی از بین می‌رود.

کلم نیز حاوی ترکیباتی به نام گلوکوزینولات‌ها است. این ترکیب‌ها هنگامی که با آنزیم میروسیناز در تماس باشند، به یک ترکیب متفاوت برای مبارزه با بیماری تبدیل می‌شوند. اما تحقیقات نشان می‌دهد که گرما میروسیناز را غیرفعال می‌کند.

بنابر گزارش دویچه‌وله، ممکن است برای برخی تعجب‌آور باشد، اما شما می‌توانید چغندر را به صورت خام میل کنید. چغندر سرشار از مواد مغذی سالم مانند ۵ ویتامین ضروری و همچنین کلسیم، آهن، پتاسیم و پروتئین است. با این حال چغندر‌های پخته شده ۲۵ درصد از فولات و سایر ویتامین‌ها و مواد معدنی خود را از دست می‌دهند.

 

بیشتر بخوانید:

میوه و سبزیجات مفید برای بیماران دیابتی

این مواد غذایی «سم طبیعی» دارند!

برچسب ها: سبزیجات، گیاهخواری، کلم بروکلی، خامخواری تعداد بازديد: 327 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز