Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 18:43

17
خرداد
علت خنک شدن کیک اسفنجی در قالب

علت خنک شدن کیک اسفنجی در قالب

چرا كیك‌های اسفنجی می‌باید در قالب خنك شود؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی

 

زیرا كیك‌های اسفنجی بافت بسیار نرم و ظریفی دارند و چنانچه قبل از خنك شدن كامل كیك، آن را از قالب درآوریم، ممكن است كیك شكلش را از دست بدهد! بنابراین بهتر است اینگونه كیك در قالب خنك شود.

تعداد بازديد: 568 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز