Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 2 مهر 1397 - 23:27

16
خرداد
حفظ رنگ قرمز چغندر هنگام پخت

حفظ رنگ قرمز چغندر هنگام پخت

برای اینكه چغندر به هنگام طبخ رنگ قرمز خود را حفظ كند چگونه عمل كنیم. 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

ساقه و ریشه‌ی آن را جدا نكنید، فقط آن را بشوئید و بپزید. در اواخر پخت از آب در آورید، ساقه، ریشه و پوست آن را بگیرید و مجدداً در همان آب قرار دهید و آن‌ را با چند قاشق شكر بپزید تا رنگ قرمزش حفظ شود.

تعداد بازديد: 895 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز