Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 22:15

9
بهمن
ترفندهای برای خرید بادمجان شیرین و بی دانه

ترفندهای برای خرید بادمجان شیرین و بی دانه

در این مقاله به شما آموزش می دهیم چطور با توجه به مشخصات ظاهری بادمجان از جمله رنگ و پوست و ... بادمجان شیرین و سالم را خریداری کنید.

خرید بادمجان سالم و شیرین

به احتمال زیاد از خواندن این جمله بسیار تعجب خواهید کرد که «بادمجان جزو خانواده توت‌هاست!» به همین عجیبی، اما این جمله واقعیت دارد و بادمجان جزو میوه‌ها دسته‌بندی می‌شود. با این تفاسیر باید بگوییم که ما در ادامه این مطلب می‌خواهیم روش صحیح انتخاب این میوه تابستانی را برایتان توضیح دهیم تا بادمجان‌های رسیده، سالم و غیر تلخ خریداری کنید.

انتخاب بادمجان از روی رنگ

رنگ بادمجان را چک کنید. این میوه در رنگ‌های مختلفی وجود دارد اما رایج‌ترین رنگ بادمجان بنفش تیره است. اما بنفش روشن، راه‌راه، بادمجان سفید و حتی بادمجان زرد هم در دنیا داریم. بادمجان به هر رنگی که باشد، باید چک کنید که سرتاسر میوه همان رنگ را داشته باشد و مثلا بخشی از آن سبز یا سفید نباشد. این نشانه کال بودن بادمجان است.

پوست بادمجان تازه

همچنین باید توجه داشته باشید که پوست این میوه باید برق بزند. وقتی پوست کدر و چروک است یعنی کهنه است و طعم تازگی نخواهد داشت.

اگر روی پوست بادمجان جای خراش، بریدگی، سوراخ یا پوسیدگی باشد یعنی خراب است.

بادمجان رسیده

بادمجان را کمی در دست فشار دهید، نباید خیلی نرم باشد. اگر میوه سفت بود، یعنی قبل از رسیدن چیده شده است. همچنین بادمجان‌های نرسیده پس از چیده شدن هم مراحل رسیده‌شدن را دارند.

وزن بادمجان خوب

هنگام خرید به وزن بادمجان توجه داشته باشید. باید کمی سنگین باشند. البته وزن دقیقی برای آن نمی‌توان بیان کرد، اما با توجه به اندازه میوه باید وزن سنگینی داشته باشد در غیر این صورت ممکن است آب خود را از دست داده باشد و تازه نباشد.

خوراک بادمجان یک میان وعده تابستانی

پس از انتخاب بادمجان شیرین و سالم، بهترین روش برای تهیه یک میان‌وعده تابستانی با این میوه این است که آن را به صورت ورقه‌ای با پوست سرخ کنید. روی هر ورقه یک تکه پنیز موتزارلا بگذارید و روی آن هم گوجه‌فرنگی گیلاسی دو نیم شده قرار دهید.

سپس این غذا را درون فر یا مایکروفر بگذارید تا پنیرها آب شوند. کمی سرکه بالزامیک روی غذا ریخته و با برگه‌های تازه ریحان تزئین و سرو کنید.

 

بیشتر بخوانید:

۴ روش عالی برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم

گرفتن تلخی بادمجان با چند روش جدید

10 روش برای کاهش دور ریزمواد غذایی

از بین بردن بوی سوختگی غذا با چند راهکار ساده

سرخ کردن با تفت دادن چه تفاوتی دارد؟

برچسب ها: بادمجان، زندگی آنلاین، گرفتن تلخی بادمجان، سرخ کردن بادمجان با روغن کم، بادمجان سرخ کرده رژیمی، بادمجان شیرین، مشخصات بادمجان خوب و شیرین، راه هایی برای گرفتن تلخی بادمجان، ترفندهای سرخ کردن بادمجان با روغن کم تعداد بازديد: 671 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز