Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 09:33

2
مرداد
روش های خشک کردن میوه های تابستانی

روش های خشک کردن میوه های تابستانی

اگر می‌خواهید از میوه های فصل تابستان در سایر فصول هم لذت ببرید، این مقاله را بخوانید تا با روش های خشک کردن سیب، توت، آلبالو و گیلاس و مدت زمان لازم برای خشک کردن آنها آشنا شوید.

تحریریه گروه ترجمه زندگی آنلاین

 

میوه های فصل تابستان بسیار زیبا و خوش طعم هستند و اکثر ما دوست داریم در فصول دیگر سال نیز از این میوه ها بچشیم.

برای ذخیره کردن میوه های تابستانی روش های مختلفی وجود دارد و یکی از این روش ها، خشک کردن آنهاست.

برای خشک کردن میوه ها، نیازی نیست حتما دستگاه میوه خشک کن داشته باشید. بلکه با فر نیز می توانید میوه های مورد نظرتان را خشک کنید.

خشک کردن میوه به وسیله فر، بسیار ساده است: میوه با حرارت کم به مدت طولانی می پزد. تنها عیب آن این است که چند ساعت در روز و یا کل روز را برای خشک شدن می گیرد.

با توجه به مقدار حرارت میوه خشک شده، متفاوت خواهد بود. یعنی در دمای شدید، میوه بسیار خشک و سفت می شود. اما در دمای ملایم، میوه چندان سفت نخواهد شد.

بهترین دمای فر از 135 تا 200 درجه فارینهایت است و اگر بیشتر از این باشد، میوه به جای خشک شدن، می پزد. در این مبحث روش خشک کردن میوه ها توضیح داده شده است.

نکات کلی

- از میوه های رسیده و یا بیش از حد رسیده استفاده کنید.

- آنها را در آب سرد بشویید و با سرکه ضدعفونی کنید. سینک ظرفشویی را پر از آب کرده و یک فنجان سرکه سیب به آن بیفزایید و میوه ها را در آن غوطه ور سازید.

پس از 10 دقیقه میوه ها را آبکشی کنید. با این کار 98 درصد از باکتری های روی پوست میوه پاک می شوند.

- لکه های میوه را جدا کنید و هسته میوه های هسته دار را درآورید.

- میوه ها را به صورت ورقه های مساوی برش بزنید.

- اگر مایل بودید می توانید پوست میوه هایی مثل سیب، زردآلو، هلو و شلیل را بکنید.

خشک کردن سیب

خشک کردن سیب در فر، بسته به نوع و ضخامت برش های آن، چیزی حدود 6 تا 10 ساعت وقت می گیرد.

اگر می خواهید سیب ها در پایان کار کمی نرم باشند، آنها را به صورت ورقه های کلفت برش بزنید و در دمای 150 تا 200 درجه فارینهایت قرار دهید.

اما اگر می خواهید مانند چیپس ترد و شکننده باشند، آنها را بسیار نازک برش زده و در دمای 225 درجه فارینهایت قرار دهید. در این حالت وقت بسیار کمی برای خشک شدن می گیرد.

خشک کردن توت، گیلاس و آلبالو

آماده کردن توت ها برای خشک شدن، چندان وقت نمی گیرد. آنها را فقط روی سینی فر بچینید و در فر بگذارید. این میوه ها به راحتی خشک می شوند.

در مورد آلبالو و گیلاس، ابتدا باید هسته های آنها را درآورده و سپس روی سینی فر بچینید. دمای فر را روی 135 درجه فارینهایت بگذارید.

تقریبا 10 تا 12 ساعت برای خشک شدن این میوه ها لازم است. البته می توانید با بالا بردن دمای فر تا 200 درجه فارینهایت، مدت زمان خشک شدن را به 6 تا 8 ساعت برسانید.

فقط در اینصورت باید دایما مراقب باشید که میوه ها نسوزند.

مدت زمان خشک کردن میوه های مختلف در دمای 135 درجه فارنهایت 

6 ساعت                     آلو

6 ساعت                     هلو

6 ساعت                     گلابی

6 ساعت                     موز

6 تا 10 ساعت             سیب

8 تا 10 ساعت             انگور

8 تا 10 ساعت             مرکبات

12 ساعت                   گیلاس و آلبالو

12 ساعت                   توت فرنگی

12 ساعت                   زردآلو

 

برچسب ها: میوه های تابستان، روش خشک کردن میوه، خشک کردن سیب، خشک کردن توت، خشک کردن گیلاس، خشک کردن آلبالو، مدت زمان خشک کردن میوه تعداد بازديد: 5621 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز