Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 22 اردیبهشت 1403 - 05:53

17
مهر
سالاد کرفس و مرغ

سالاد کرفس و مرغ

روغن و پیاز را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید، پیوسته آن را هم بزنید تا پیاز نرم و طلایی شود. آن‌گاه كرفس، فلفل دلمه‌ای و قارچ را بیفزائید و روی حرارت 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

ایران کوهستانی

 

مواد لازم برای 6 نفر 

روغن زیتون                          2 قاشق سوپخوری

پیاز داغ                               2 قاشق سوپخوری

مغز کرفس خرد کرده              1 پیمانه

فلفل دلمه‌ای ریز خرد کرده      1 پیمانه

قارچ ورقه‌ای خرد كرده            یک‌دوم پیمانه

گوشت مرغ پخته شده           2 پیمانه

نمک و فلفل                        به میزان لازم

آبلیمو تازه                           2 قاشق سوپخوری

سس مایونز                         یک‌دوم پیمانه

روش تهیه سالاد کرفس و مرغ

روغن و پیاز را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید، پیوسته آن را هم بزنید تا پیاز نرم و طلایی شود.

آن‌گاه كرفس، فلفل دلمه‌ای و قارچ را بیفزائید و روی حرارت 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

حالا مرغ، نمك، فلفل و آبلیمو را اضافه كنید.

اینك مواد فراهم كرده را از روی حرارت بردارید و سس مایونز را بیفزائید و مخلوط كنید سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

 

 

برچسب ها: آشپزی، سالاد، آموزش سالاد، سالاد مرغ، سالاد کرفس، سالاد مرغ و کرفس، سالاد کرفس و مرغ تعداد بازديد: 751 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز