Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:48

24
آذر
باقلوای گردو

باقلوای گردو

تخم‌مرغ، ماست، شیر، نشاسته، شکر، گردو و پودر هل ر ا در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه ظرف نسوزی را به اندازه 20 × 20 سانتیمتر چرب کنید و روی 2 ورق از خمیرها کره بمالید.

آرزو گنجی

 

مواد لازم  برای 14 نفر

تخم‌مرغ                                    1 عدد

ماست                                     30 گرم (2 قاشق سوپخوری)

شیر                                        2 قاشق سوپخوری

نشاسته                                  1 قاشق سوپخوری

شکر                                       50 گرم

گردوی پودر کرده                        150 گرم

پودر هل                                   1 قاشق چایخوری

خمیر یوفکا دالیا                          14 عدد

کرة آبکرده                                 200 گرم 

مواد لازم برای تهیه شربت

شکر                                        400 گرم

آب                                           200 میلی‌لیتر

گلاب                                        60 میلی‌لیتر

جوهر لیمو                                 یک هشتم قاشق چایخوری

روش‌ تهیه باقلوای گردو 

تخم‌مرغ، ماست، شیر، نشاسته، شکر، گردو و پودر هل ر ا در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه ظرف نسوزی را به اندازه 20 × 20 سانتیمتر چرب کنید و روی 2 ورق از خمیرها کره بمالید.

سپس قدری از مخلوط فراهم کرده روی خمیر بریزید و وردنه باریک مخصوص خمیر باقلوا را رویش قرار دهید و خمیر را دور وردنه رول کنید.

حالا دو طرف خمیر را با دست جمع کنید تاخمیر به شکل چین‌ خورده درآید.

اکنون وردنه را خارج کنید و خمیر رول کرده را در ظرف نسوز بگذارید.

همه ورقه‌های خمیر یوفکا را به همین ترتیب آماده کنید و کنار هم در ظرف قرار دهید.

اینک رویشان کره بمالید و باقلوا را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه باقلوا اندکی خنک شد، رویش شربت بریزید و روی باقلوا را بپوشانید.

 

روش تهیه شربت

شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شکر آب شود. آن‌گاه شربت را در حدود 5 دقیقه بجوشانید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: شربت باقلوا، روش تهیه باقلوا، زندگی آنلاین، شور و شیرین، باقلوای گردو، باقلوای، باقلوای خانگی، دستور تهیه باقلوای گردو، دستور تهیه باقلوا تعداد بازديد: 660 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز