Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 09:03

25
بهمن
دونات آلو

دونات آلو

روش تهیه دونات آلو

سحر سامانی

 

 

 

مواد لازم دونات آلو

برای 12 عدد

آرد نان                                    (حدود) 150 گرم

بیكینگ‌پودر                             1 قاشق چایخوری

پنیر خامه‌ای                            75 گرم

شیر                                      50 میلی‌لیتر

روغن مایع                              50 میلی‌لیتر

شكر                                     40 گرم

وانیل                                     یك چهارم قاشق چایخوری

نمك                                     1 پینچ

شاه توت                              200 گرم

قند                                      12 حبه

روغن مایع جهت سرخ كردن     به میزان لازم

پودر شكر برای تزئین              به میزان لازم

روش تهیه دونات آلو

در كاسه‌ مناسبی، آرد، بیكینگ‌پودر، پنیر خامه‌ای، شیر، روغن مایع، شكر، وانیل و نمك را با هم مخلوط كنید. حالا این مخلوط را ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم نمائید و هر قسمت را كمی با دست پهن كنید. در مركز هر كدام از خمیرها، یك تكه آلو و یك حبه قند بگذارید و خمیر را جمع كنید و به شكل توپ درآورید.

روغن را در قابلمه‌ای بریزید و گرم كنید. اكنون خمیرهای آماده را در روغن سرخ كنید تا دونات‌ها پخته و طلائی رنگ شوند. آن‌گاه دونات‌ها را روی هوله‌ كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. بعد در پودر شكر بغلتانید و در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: دونات آلو، روش تهيه دونات آلو، آموزش دونات، مواد لازم دونات آلو، آشپزي با آلو تعداد بازديد: 801 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز