سحر سامانی
مواد لازم دونات آلو
برای 12 عدد
آرد نان (حدود) 150 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
پنیر خامهای 75 گرم
شیر 50 میلیلیتر
روغن مایع 50 میلیلیتر
شكر 40 گرم
وانیل یك چهارم قاشق چایخوری
نمك 1 پینچ
شاه توت 200 گرم
قند 12 حبه
روغن مایع جهت سرخ كردن به میزان لازم
پودر شكر برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه دونات آلو
در كاسه مناسبی، آرد، بیكینگپودر، پنیر خامهای، شیر، روغن مایع، شكر، وانیل و نمك را با هم مخلوط كنید. حالا این مخلوط را ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم نمائید و هر قسمت را كمی با دست پهن كنید. در مركز هر كدام از خمیرها، یك تكه آلو و یك حبه قند بگذارید و خمیر را جمع كنید و به شكل توپ درآورید.
روغن را در قابلمهای بریزید و گرم كنید. اكنون خمیرهای آماده را در روغن سرخ كنید تا دوناتها پخته و طلائی رنگ شوند. آنگاه دوناتها را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود. بعد در پودر شكر بغلتانید و در ظرف زیبائی بچینید.