افسانه ظروفی
مواد لازم برای 10-12 نفر
نان رولت 30×40 سانتیمتری 2 عدد
مارمالاد آلبالو یا توتفرنگی به میزان لازم
زرده تخممرغ 7 عدد
شكر 120 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
سفیده تخممرغ 3 عدد
ورق ژلاتین 4 عدد
آب سرد 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
خامه فرم گرفته 500گرم
آناناس یا توتفرنگی خرد كرده حدود 250 گرم
روش تهیه پلمبیر در رولت مربائی
روی نانهای رولت مارمالاد بمالید و رول كنید. آنگاه هر یك از رولتها را در كاغذ روغنی بپیچید و یك شب در یخچال نگه دارید. سپس رولتها را به عرض تقریبی یك سانتیمتر، ببرید و در قالب لوف به اندازه 12×30 سانتیمتر – كه با سلفون پوشاندهاید – بچینید به گونهای كه كف و دیواره قالب از رولت پوشیده شود.
حالا قالب را در فریزر بگذارید و پلمبیر را آماده كنید. زردههای تخممرغ، 100 گرم از شكر و وانیلین را در كاسه مناسبی بریزید، روی بخار آب جوش بگذارید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. سفیدههای تخممرغ را نیز باهمزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و كمكم باقیمانده شكر را اضافه كنید.
اكنون ورقههای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و به روش بنماری حل كنید و به زردههای تخممرغ بیفزائید. آنگاه سفیدههای تخممرغ را به آرامی به آن بیفزائید و بعد خامه و میوه را اضافه نمائید.
نیمی از مایه فراهم كرده را در قالب روی رولت بریزید، روی آن یك ردیف رولت بچینید و باقیمانده مایه را بیفزائید. اینك رویش را بپوشانید و یك شب در فریزر نگه دارید. حال پلمبیر را برای پذیرائی، روی ظرف زیبایی برگردانید و سلفون را جدا كنید.