Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:13

3
آبان
چای ماسالا+ طرز تهیه

چای ماسالا+ طرز تهیه

چای ماسالا یک سبک متمایز از چای میباشد. که در هند و جنوب شرقی آسیا طرفداران بسیاری دارد.

 چای ماسالا ادویه جات گرم و آرامش بخش دارد. در هندوستان، چای ماسالا نه تنها بعد از هر وعده غذایی بلکه در هر زمان و آب و هوایی مصرف می شود.

چای ماسالا نوشیدنی فوق العاده ساده و در عین حال برای ساختن یک روز عالی و سرد زمستانی بسیار مناسب میباشد.

در خصوص طرز تهیه چای ماسالا باید بگوییم که ترکیبات در تهیه میتواند متفاوت باشد، اگر طعم واقعی چای ماسالا را میخواهید به دست بیاورید از ادویه های مخصوص هندی استفاده کنید، علاوه بر ترکیبات گفته شده میتوانید از رازیانه، و زعفران و حتی چای سیاه هم در ترکیبات استفاده کنید

تاریخچه چای ماسالا به 5000 هزار سال پیش در آسیای جنوبی بازمی گردد. زمانی که پادشاهان این چای را به عنوان نوشیدنی که خاصیت دارویی درمانی داشت استفاده می کردند. در آن زمان تهیه چای ماسالا بسیار ساده بود. و به صورت سرد و هم گرم سرو می شد و از انواع ادویه ها در تهیه آن استفاده می شد. در واقع طرز تهیه آن در مناطق مختلف متفاوت بود.

در حال حاضر چای ماسالا در قسمتهای زیادی در دنیا شناخته شده است و تنوع زیادی در طرز تهیه چای ماسالا وجود دارد تقریبا می توان گفت که دستورالعمل ثابتی برای تهیه چای ماسالا وجود ندارد ولی چای، شیر و ادویه زنجبیل در تمام دستورالعمل ها به کار گرفته شده است. اخیرا چای ماسالا در کشورهای اروپایی و خصوصا آمریکایی طرفداران بسیار ریادی پیدا کرده است.

 مواد لازم برای تهیه چای ماسالا

مواد لازم برای تهیه چای ماسالا میخک             6 عدد

هل        7 عدد

چوب دارچین        2 عدد

زنجبیل   2 تکه

پودر رازیانه         1 قاشق غذا خوری

دانه فلفل سیاه        2 عدد

آب ولرم 2 پیمانه

شیر       2 پیمانه

عسل      به میزان دلخواه

طرز تهیه چای ماسالا

پودر رازیانه. چوب دارچین. زنجبیل.دانه فلفل سیاه. هل. میخک. را باز کنید و محتویات را در یک ظرف بریزید.

ادویه جات را به آب جوش اضافه کنید و برای مدت سه تا پنج دقیقه حرارت دهید.

در این مرحله شیر و عسل را اضافه کنید، 30 ثانيه روی حرارت بگذارید.

اگر برای تهیه چای ماسالا از چای سیاه و نعناع استفاده میکنید در این مرحله چای سیاه و نعناع را اضافه کنید.

هر چقدر مدت دم کشیدن (تهیه چای ماسالا) طولانی تر شود عطر و طعم چای قوی تر می شود.

و در مرحله آخر تهیه چای ماسالا می بینید که به رنگ خاکستری غلیظ رسیده و پوسته روی سطح ایجاد شده است. حالا شما می توانید آن را مستقیما بنوشید یا با بیسکویت ها یا سایر لوازم خوراکی مختلف میل نمایید.

نکاتی برای تهیه چای ماسالا

 در صورتی که چای ماسالا را زیاد روی حرارت نگه دارید. مواد طعم خود را پس داده و احتمال دارد چای شما خوش طعم نشود.در انتخاب ادویه های این چای دقت کنید. ادویه های تازه و معطر حتما کیفیت بهتری به محصول شما خواهند داد.

به جای عسل می توانید از شیرین کننده های دیگر مانند نبات و ... نیز استفاده نمایید.

چای ماسالا جزو نوشیدنی های گرم میباشد.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدود 15 دقیقه طول میکشد.

چای ماسالا را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.

 

برچسب ها: چای ماسالا، چای هندی، شیر با ادویه، چای پاییزی تعداد بازديد: 709 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز