اعظم گلزارمنش
مواد لازم خورش آلو اسفناج
برای 4-6 نفر
روغن مایع به میزان لازم
گوشت ماهیچه بدون استخوان (خرد كرده) 500 گرم
پیاز سرخكرده 4 قاشق سوپخوری
زردچوبه یك دوم قاشق چایخوری
آب 750 میلی لیتر (3 پیمانه)
اسفناج خرد كرده 1 كیلوگرم
آلو 250 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه خورش آلو اسفناج
روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه گوشت، پیاز و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید. حالا آب را بیفزائید و گوشت را بپزید. اسفناج را نیز در قدری روغن تفت دهید و پس از پخت گوشت، همراه با آلو، نمك و فلفل به گوشت بیفزائید.
اكنون حرارت را ملایم كنید تا خورش بپزد و جا بیفتد. اینك خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو میل كنید.