Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 21:23

5
مهر
اسكالُپ مرغ ايتاليائی

اسكالُپ مرغ ايتاليائی

روی سینه مرغ نمك و فلفل بپاشید و دو طرف آنها را در آرد بغلتانید. آن‌گاه كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید.

مرضيه مرشدی

 

مواد لازم اسكالُپ مرغ ايتاليائی

برای 4 نفر

سینه مرغ بدون استخوان                    4 عدد

نمك                                               یك چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه                                      یك چهارم قاشق چایخوری

آرد                                                 3 قاشق سوپخوری

كره                                               2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده                                 1 عدد كوچك

آب مرغ                                        125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

آبلیموی تازه                                 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

كیپر خرد كرده                              2 قاشق سوپخوری

جعفری خرد كرده                          2 قاشق سوپخوری 

روش تهیه اسكالُپ مرغ ايتاليائی

روی سینه مرغ نمك و فلفل بپاشید و دو طرف آنها را در آرد بغلتانید. آن‌گاه كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. سپس سینه‌های مرغ را در كره تفت دهید تا طلائی رنگ شود. حالا آن‌ها را در بشقاب مناسبی بگذارید و گرم نگه دارید. اكنون پیاز را در همان تابه بریزید و 3 دقیقه، تفت دهید. بعد آب مرغ، آبلیمو و كیپر را بیفزائید و سس را بجوشانید. آن‌گاه مرغ را به تابه برگردانید، در تابه را بگذارید و اسكالپ را با حرارت متوسط، بپزید تا مرغ نرم شود. اینك روی اسكالپ جعفری بپاشید و از روی حرارت بردارید. حالا اسكالپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و با انواع سبزی پخته و لیمو بیارائید.

 

یادآوری: اگر كیپر در دسترس نبود از زیتون بدون هسته و خرد كرده استفاده كنید.

 

برچسب ها: اسكالُپ مرغ ايتاليائی، مواد لازم اسكالُپ مرغ ايتاليائی، روش تهیه اسكالُپ مرغ ايتاليائی، غذاهای ایتالیائی، آشپزی ایتالیائی تعداد بازديد: 1112 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز