مرضيه مرشدی
مواد لازم اسكالُپ مرغ ايتاليائی
برای 4 نفر
سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد
نمك یك چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یك چهارم قاشق چایخوری
آرد 3 قاشق سوپخوری
كره 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد كوچك
آب مرغ 125 میلیلیتر (یك دوم پیمانه)
آبلیموی تازه 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
كیپر خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه اسكالُپ مرغ ايتاليائی
روی سینه مرغ نمك و فلفل بپاشید و دو طرف آنها را در آرد بغلتانید. آنگاه كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. سپس سینههای مرغ را در كره تفت دهید تا طلائی رنگ شود. حالا آنها را در بشقاب مناسبی بگذارید و گرم نگه دارید. اكنون پیاز را در همان تابه بریزید و 3 دقیقه، تفت دهید. بعد آب مرغ، آبلیمو و كیپر را بیفزائید و سس را بجوشانید. آنگاه مرغ را به تابه برگردانید، در تابه را بگذارید و اسكالپ را با حرارت متوسط، بپزید تا مرغ نرم شود. اینك روی اسكالپ جعفری بپاشید و از روی حرارت بردارید. حالا اسكالپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و با انواع سبزی پخته و لیمو بیارائید.
یادآوری: اگر كیپر در دسترس نبود از زیتون بدون هسته و خرد كرده استفاده كنید.