Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 14 تیر 1403 - 11:51

3
بهمن
آش ترش و شیرین (آش آجیل)

آش ترش و شیرین (آش آجیل)

روش تهیه آش ترش و شیرین (آش آجیل)

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم آش ترش و شیرین (آش آجیل)

برای 8-10 نفر

روغن                                      3 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده                            1 عدد

آلوچه                                     30 عدد

قیسی                                   30 عدد

خلال بادام                              2 قاشق سوپخوری

گردوی خرد كرده                       5 عدد

نمك                                      1 قاشق چایخوری

سبزی خرد كرده                      750 گرم (تره، جعفری و شوید)

نخود پخته                             170 گرم

آلبالوی خشك بدون هسته         100 گرم

رشته‌ آش                            250 گرم

سركه                                 50 میلی‌لیتر

شیره‌ی انگور                       50 میلی‌لیتر

روش تهیه آش ترش و شیرین (آش آجیل)

روغن را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. آن‌گاه به میزان لازم آب به آن بیفزائید و بگذارید بجوشد.

حالا آلوچه، قیسی، خلال بادام، گردو و نمك را اضافه كنید و 30 دقیقه، آن را بپزید. سپس سبزی، نخود و آلبالو را بیفزائید و بگذارید سبزی بپزد. اینك رشته، سركه و شیره‌ انگور را افزوده و صبر كنید تا رشته بپزد و آش جا بیفتد. آش را برای پذیرائی در كاسه‌ مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: روش تهیه آش ترش و شیرین (آش آجیل)، آش ترش و شيرين، آش آجيل، مواد لازم آش ترش و شيرن، آشپزي با آجيل تعداد بازديد: 5177 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز