فاطمه درویش
مواد لازم آش ترش و شیرین (آش آجیل)
برای 8-10 نفر
روغن 3 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد
آلوچه 30 عدد
قیسی 30 عدد
خلال بادام 2 قاشق سوپخوری
گردوی خرد كرده 5 عدد
نمك 1 قاشق چایخوری
سبزی خرد كرده 750 گرم (تره، جعفری و شوید)
نخود پخته 170 گرم
آلبالوی خشك بدون هسته 100 گرم
رشته آش 250 گرم
سركه 50 میلیلیتر
شیرهی انگور 50 میلیلیتر
روش تهیه آش ترش و شیرین (آش آجیل)
روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. آنگاه به میزان لازم آب به آن بیفزائید و بگذارید بجوشد.
حالا آلوچه، قیسی، خلال بادام، گردو و نمك را اضافه كنید و 30 دقیقه، آن را بپزید. سپس سبزی، نخود و آلبالو را بیفزائید و بگذارید سبزی بپزد. اینك رشته، سركه و شیره انگور را افزوده و صبر كنید تا رشته بپزد و آش جا بیفتد. آش را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بكشید.