فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
تره فرنگی 200 گرم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 1 حبه
آب سبزی 700 میلیلیتر (حدود 3 پیمانه)
شلغم ریز خردكرده2 عدد
پودر زیره سبز یكدوم قاشق چایخوری
سیبزمینی ریز خردكرده175 گرم
هویج رندهكرده 125 گرم
خامه 3 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
جعفری خردكرده برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه سوپ ترهفرنگی و شلغم
ترهفرنگیها را حلقهای خرد كنید و بشوئید. آنگاه روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق، بگذارید تا گرم شود. سپس ترهفرنگی و سیر را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا آب سبزی، شلغم و پودر زیره را بیفزائید و به مدت 20 دقیقه، بپزید. اینك سیبزمینی و هویج را بیفزائید و روی حرارت ملایم اجاق بپزید.
اكنون یك پیمانه از سوپ را در كاسه دیگری بریزید و كنار بگذارید. بعد خامه، نمك و فلفل را به سوپ بیفزائید و سوپ را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره نمائید. اینك یك پیمانه سوپ كنار گذاشته را در سوپ پوره كرده، بریزید و آن را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بكشید و با جعفری بیارائید.
یادآوری: برای تهیه آب سبزی، دو عدد قرص عصاره سبزی را در سه پیمانه آبجوش حل كنید.