Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 07:00

19
مهر
سوپ تره‌فرنگی و شلغم

سوپ تره‌فرنگی و شلغم

تره‌فرنگی‌ها را حلقه‌ای خرد كنید و بشوئید. آن‌گاه روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق، بگذارید تا گرم شود. سپس تره‌فرنگی و سیر را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

تره فرنگی               200 گرم

روغن زیتون            1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده          1 حبه

آب سبزی            700 میلی‌لیتر (حدود 3 پیمانه)

شلغم ریز خردكرده2 عدد

پودر زیره سبز       یك‌دوم قاشق چایخوری

سیب‌زمینی ریز خردكرده175 گرم

هویج رنده‌كرده     125 گرم

خامه                 3 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل        به میزان لازم

جعفری خردكرده برای تزئین به میزان لازم

 روش تهیه سوپ تره‌فرنگی و شلغم

تره‌فرنگی‌ها را حلقه‌ای خرد كنید و بشوئید. آن‌گاه روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق، بگذارید تا گرم شود. سپس تره‌فرنگی و سیر را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا آب سبزی، شلغم و پودر زیره را بیفزائید و به مدت 20 دقیقه، بپزید. اینك سیب‌زمینی و هویج را بیفزائید و روی حرارت ملایم اجاق بپزید.

اكنون یك پیمانه از سوپ را در كاسه دیگری بریزید و كنار بگذارید. بعد خامه، نمك و فلفل را به سوپ بیفزائید و سوپ را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره نمائید. اینك یك پیمانه سوپ كنار گذاشته را در سوپ پوره كرده، بریزید و آن را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بكشید و با جعفری بیارائید.

یادآوری: برای تهیه آب سبزی، دو عدد قرص عصاره سبزی را در سه پیمانه آب‌جوش حل كنید.

 

برچسب ها: تهیه سوپ تره فرنگی، آموزش سوپ تره فرنگی، مواد لازم سوپ تره فرنگی، آشپزی با شلغم، سوپ با شلغم، تهیه سوپ با شلغم تعداد بازديد: 992 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز