Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 18 اردیبهشت 1403 - 13:12

5
آبان
دیپ گرم قارچ

دیپ گرم قارچ

ژامبون را در روغن تفت دهید تا ترد شود. آن‌گاه روی هوله‌ی كاغذی بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. سپس قارچ و پیاز را در همان تابه تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا سیر را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

ژامبون خرد كرده    ‌              4 ورق

روغن مایع                         2 قاشق سوپخوری

قارچ خرد كرده                    500 گرم

پیاز ریز خرد كرده                1 عدد متوسط

سیر ریز خرد كرده              1 حبه

آرد                                  2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                     به میزان لازم

پنیر خامه‌ای                    240 گرم

خامه                              125 گرم (یك‌دوم پیمانه)

آبلیمو                             1 قاشق سوپخوری

سس سویا                     1 قاشق چایخوری

 روش تهیه دیپ گرم قارچ

ژامبون را در روغن تفت دهید تا ترد شود. آن‌گاه روی هوله‌ی كاغذی بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. سپس قارچ و پیاز را در همان تابه تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا سیر را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید. اكنون آرد، نمك و فلفل را اضافه و مخلوط كنید.

سپس تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر خامه‌ای، خامه، آبلیمو و سس را بیفزائید. حالا دوباره تابه را روی حرارت بگذارید تا مایه گرم شود. اكنون ژامبون را به دیپ بیفزائید و به صورت گرم همراه با بیسكویت نمكی میل كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه دیپ گرم قارچ، تهیه دیپ گرم، دیپ گرم با قارچ، مواد لازم دیپ گرم، آموزش دیپ گرم، آشپزی با دیپ گرم، دیپ با قارچ تعداد بازديد: 570 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز