مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 4 نفر
ژامبون خرد كرده 4 ورق
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
قارچ خرد كرده 500 گرم
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد متوسط
سیر ریز خرد كرده 1 حبه
آرد 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر خامهای 240 گرم
خامه 125 گرم (یكدوم پیمانه)
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
سس سویا 1 قاشق چایخوری
روش تهیه دیپ گرم قارچ
ژامبون را در روغن تفت دهید تا ترد شود. آنگاه روی هولهی كاغذی بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود. سپس قارچ و پیاز را در همان تابه تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا سیر را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید. اكنون آرد، نمك و فلفل را اضافه و مخلوط كنید.
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر خامهای، خامه، آبلیمو و سس را بیفزائید. حالا دوباره تابه را روی حرارت بگذارید تا مایه گرم شود. اكنون ژامبون را به دیپ بیفزائید و به صورت گرم همراه با بیسكویت نمكی میل كنید.