پوراندخت نمیرانیان
مواد لازم برای 700 گرم
فلفل رنگی و سبز كشیده و بلند 500 گرم
آب 700 میلیلیتر (حدود 3 پیمانه)
نمك 50 گرم
شكر 1 قاشق سوپخوری
سركه قرمز 375 میلیلیتر (یك و یكدوم پیمانه)
سركه سفید 375 میلیلیتر (یك و یكدوم پیمانه)
پودر تخم گشنیز 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه كوبیده 1 قاشق سوپخوری
برگ بو 3 تا 4 عدد
روش تهیه
فلفل و آب را در ظرفی بریزید، روی حرارت قرار دهید و به مدت 10 دقیقه، بجوشانید. آنگاه در صافی بریزید و روی پارچه تمیزی پهن كنید تا كاملاً خشك شود. سپس آن را خرد كنید و در ظرفی بریزید. نمك، شكر و هر دو سركه را به آن بیفزائید و به مدت 30- 35 دقیقه، بجوشانید. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید، پودر تخم گشنیز، فلفل و برگ بو را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا چاتنی را در ظرف استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.
یادآوری: میتوانید این چاتنی را به مدت 2-3 ماه در یخچال نگهداری نمائید.