Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 16:59

16
آذر
چاتنی فلفل

چاتنی فلفل

فلفل و آب را در ظرفی بریزید، روی حرارت قرار دهید و به مدت 10 دقیقه، بجوشانید.

پوراندخت نمیرانیان

 

 

مواد لازم برای 700 گرم

فلفل رنگی و سبز كشیده و بلند              500 گرم

آب                                                      700 میلی‌لیتر (حدود 3 پیمانه)

نمك                                                   50 گرم

شكر                                                  1 قاشق سوپخوری

سركه قرمز                                         375 میلی‌لیتر (یك و یك‌دوم پیمانه)

سركه سفید                                       375 میلی‌لیتر (یك و یك‌دوم پیمانه)

پودر تخم گشنیز                                  1 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه كوبیده                               1 قاشق سوپخوری

برگ بو                                              3 تا 4 عدد

 

 

روش تهیه

فلفل و آب را در ظرفی بریزید، روی حرارت قرار دهید و به مدت 10 دقیقه، بجوشانید. آن‌گاه در صافی بریزید و روی پارچه تمیزی پهن كنید تا كاملاً خشك شود. سپس آن را خرد كنید و در ظرفی بریزید. نمك، شكر و هر دو سركه را به آن بیفزائید و به مدت 30- 35 دقیقه، بجوشانید. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید، پودر تخم گشنیز، فلفل و برگ بو را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا چاتنی را در ظرف استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.

یادآوری: می‌توانید این چاتنی را به مدت 2-3 ماه در یخچال نگه‌داری نمائید.

 

 

 

برچسب ها: چاتنی، چاتنی فلفل، آموزش چاتنی فلفل، مواد لازم چاتنی فلفل، چاتنی با فلفل، تهیه چاتنی فلفل تعداد بازديد: 935 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز