اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
اسفناج 500 گرم
گشنیز 100 گرم
قرص عصاره گوشت 2 عدد
آب جوش 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
خامه 100 گرم
روش تهیه
اسفناج و گشنیز را بخار پز كنید و همینكه قدری خنك شد، پوره نمائید. آنگاه قرص عصاره گوشت را در آبجوش حل كنید و روی اجاق بگذارید.
پوره اسفناج و گشنیز را بیفزائید و 5 دقیقه، بپزید. سپس خامه را اضافه كنید و آن را از روی حرارت بردارید. اكنون سوپ را برای پذیرائی در سوپ خوری بریزید و رویش را با خامه بیارائید.