Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 09:29

13
آذر
كرم سوپ اسفناج

كرم سوپ اسفناج

اسفناج و گشنیز را بخار پز كنید و همینكه قدری خنك شد، پوره نمائید. آن‌گاه قرص عصاره گوشت را در آب‌جوش حل كنید و روی اجاق بگذارید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

اسفناج                      500 گرم

گشنیز                       100 گرم

قرص عصاره گوشت     2 عدد

آب جوش                   500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

خامه                         100 گرم

 

روش تهیه

اسفناج و گشنیز را بخار پز كنید و همینكه قدری خنك شد، پوره نمائید. آن‌گاه قرص عصاره گوشت  را در آب‌جوش حل كنید و روی اجاق بگذارید.

پوره اسفناج و گشنیز را بیفزائید و 5 دقیقه، بپزید. سپس خامه را اضافه كنید و آن را از روی حرارت بردارید. اكنون سوپ را برای پذیرائی در سوپ خوری بریزید و رویش را با خامه بیارائید.

 

برچسب ها: روش تهیه كرم سوپ اسفناج، مواد لازم كرم سوپ اسفناج، آموزش كرم سوپ اسفناج، كرم سوپ اسفناج، کرم سوپ، سوپ با اسفناج، آشپزی با كرم سوپ اسفناج تعداد بازديد: 961 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز