Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 12:10

31
تیر
نان محلی اصفهان

نان محلی اصفهان

طرز تهیه نان محلي اصفهان

لیلا آیانی صفت

 

مواد لازم برای 6 عدد

پودر مابه خمیر      1 قاشق چایخوری

شكر                   یك‌چهارم قاشق چایخوری

آب ولرم                250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آرد سبوسدار         500 گرم

نمك                     یك‌دوم قاشق چایخوری

روغن مایع            2 قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه

سیاهدانه             1 قاشق چایخوری

شنبلیله‌ی خشك  1 قاشق چایخوری

زیره                    یك‌دوم قاشق چایخوری

روش تهیه

مایه خمیر، شكر و یك دوم پیمانه از آب ولرم را در كاسه‌ی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن بوجود آید.

آن‌گاه آرد، نمك و روغن مایع را در كاسه‌ی بزرگ و مناسبی بریزید و در وسط آن حفره‌ای بسازید. سپس مایه خمیر ورآمده و باقیمانده‌ی آب را درون این حفره بریزید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود. حالا خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را با وردنه‌، روی سطح آرد پاشیده به شكل دایره باز كنید.

آن‌گاه روی خمیرها، قدری از مخلوط مواد رویه بپاشید و وردنه بكشید تا به نان بچسبد. سپس با چنگال روی نان‌ها را سوراخ سوراخ كنید و با فاصله‌ از یكدیگر، در سینی چربكرده بچینید.

حالا سینی را در فر گرم‌كرده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و نان‌ها را به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیكه برشته و طلائی رنگ شوند، بپزید.

 

برچسب ها: نان محلی اصفهان تعداد بازديد: 3412 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز