Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:34

22
آذر
غذای انگشتی چغندر، پرتقال و نعنا

غذای انگشتی چغندر، پرتقال و نعنا

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم كنید. چغندر را بشویید،‌ در فویل ببپچید 45 دقیقه در فر گرم كرده بگذارید تا نرم شود. سپس صبر كنید تا خنك شود. آنگاه پوست چغندر را بگیرید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک

 

12 تا 24 ماه

مواد لازم غذای انگشتی چغندر، پرتقال و نعنا

چغندر                           1عدد

پرتقال                           1 عدد

برگ‌های نعنای خرد كرد    1 تا 2 عدد

روش تهیه غذای انگشتی چغندر، پرتقال و نعنا

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم كنید.

چغندر را بشویید،‌ در فویل ببپچید 45 دقیقه در فر گرم كرده بگذارید تا نرم شود.

سپس صبر كنید تا خنك شود.

آنگاه پوست چغندر را بگیرید و آن را خرد كنید حالا پوست پرتقال را هم بگیرید و خرد كنید آنها را تا زمان سرو جدا نگه دارید.

اكنون چغندر، پرتقال و نعناع را به آرامی با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، آموزش آشپزی، غذای انگشتی کودک، آموزش غذای انگشتی، انواع غذای انگشتی تعداد بازديد: 679 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز