Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:41

18
اردیبهشت
كيك پروانه

كيك پروانه

مواد را اندازه‌گیری كرده در دمای محیط قرار دهید تا كره كمی نرم شود بعد همه مواد را با هم مخلوط كنید.

تحريريه كودك سالم

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 1ساعت

زمان پخت: 4 ساعت

مواد لازم كيك

كره:۵۰۰ گرم

شكر:۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ :۸ عدد

آرد:۶۸۰ گرم

وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری

رنده پوست پرتقال :۱ قاشق چایخوری

بیكینگ پودر :۳ قاشق چایخوری

رنگ‌های مجاز خوراكی (بنفش، زرد، صورتی، سبز و آبی)

اسمارتیز :صورتی ۳۴ عدد، آبی ۲۶ عدد

ترافل : به میزان لازم

مواد لازم كرم:

كره :۲۵۰ گرم

پودر شكر:۴۸۰ گرم

شیر:۴ قاشق سوپخوری

روش تهيه

مواد را اندازه‌گیری كرده در دمای محیط قرار دهید تا كره كمی نرم شود بعد همه مواد را با هم مخلوط كنید. ابتدا با دور كند و سپس با دور تند همزن بزنید تا رنگ مواد تغییر كرده و كرم رنگ شود.

قالبی عمیق(در ابعاد ۳۰×۳۰) را با روغن جامد یا كره چرب كرده آرد بپاشید یا كاغذ روغنی بیندازید و در فری از پیش گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه‌سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا كیک پخته شود.

الگو را روی كیک قرار دهید و با سنجاق آن را ثابت كنید و اطراف كیک را طبق الگو برش دهید یک سوم از كرم را به رنگ بنفش رنگ كنید، و یک سوم دیگر را به رنگ زرد درآورید.

بقیه كرم را به سه قسمت مساوی تقسیم كنید و یک قسمت را صورتی و یک قسمت را سبز و قسمت دیگر را آبی رنگ كنید.

طبق الگوی پیشنهادی، هر قسمت را با رنگ مورد نظر بپوشانید، و با اسمارتیز و ترافل تزئین كنید. برای شاخک پروانه، یک تكه سیم باریک گلسازی را دور پاستیل بپیچید و شاخک پروانه را روی آن نصب كنید.

روش تهيه كرم: كره و پودر شكر را با همزن برقي بزنيد تا رنگ آن روشن شود. اكنون شير را بيفزائيد و هم بزنيد تا مخلوط يكدستي حاصل شود. حالا آن را طبق دستور به رنگ‌هاي مختلف در آوريد.

برچسب ها: كيك پروانه، مواد لازم كيك پروانه، مواد لازم كرم کیک پروانه، روش تهيه كيك پروانه، روش تهيه كرم، اندازه‌گیری مواد تعداد بازديد: 1086 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز