به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سازمان کنترل و پیشگیری از بیماریها اعلام کرده که دمای 40 درجه فارنهایت و 35 تا 38 درجه فارنهایت برای دمای داخلی یخچال مناسب است. در این دما، باکتری موجود در مواد غذایی کند رشد کرده و غذاهای آماده نیز فاسد نمیشوند.
فریز کردن مواد غذایی راهی مناسب برای توقف رشد باکتریایی است اما تا حد کمی بافت و طعم بسیاری از غذاها را تغییر میدهد. از طرف دیگر برخی مواد غذایی در صورت قرار گرفتن در دمای یخچال، ساختار سلولی خود را از دست میدهند و دیواره سلولی آنها شکسته میشود و دچار لکه و پلاسیدگی میشوند.
علت لک شدن برخی میوهها و پلاسیدن برخی سبزیجات موجود در یخچال نیز همین امر است. بیشتر میوهها و سبزیجات در دمای 50 تا 60 درجه فارنهایت بهترین حالت را دارند و بیشتر از دمای خیلی خنک، دمای کمی خنک و گرمتر برای آنها مناسب است.
بهتر است در فصل تابستان با تنظیم دمای مناسب برای نگهداری میوهها و سبزیجات، آنها را در یخچال بگذارید اما در فصل زمستان دمای محیط برای آنها مناسبتر از دمای یخچال است.
منبع: Prevention
باشگاه خبرنگاران جوان