Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 18:17

8
اردیبهشت
خواص "چاق کننده" و "تسکینی" سنجد

خواص "چاق کننده" و "تسکینی" سنجد

مصرف سنجد برای درمان و جلوگیری از عوارضی مثل زخم روده، سرفه‌های حاد گرم، سردرد و اثر رطوبت نافع است. میوه سنجد گوشت بر استخوان می‌رویاند و انسان را چاق می‌کند، پوست را تقویت کرده و کلیه ها را گرم نگه داشته و مانع از تکرر ادرار می‌شود.

مدیر سلامتکده طب سنتی ابن سینا البرز گفت: سنجد در طب سنتی به عنوان تانن قابض است و در معالجه بیماری‌های دندان، لثه و زخم معده موثر است. 

محمد پناهی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه البرز، گفت: رویشگاه درخت سنجد بدلیل سازگاری آن با محیط‌های مختلف در اغلب نقاط کره زمین از جمله آمریکای شمالی، اروپای شرقی و غربی، آسیای مرکزی و شمالی و ... است. 

وی افزود: در قسمت درون سنجد 17 نوع آمینواسید و مقداری پروتئین وجود دارد که هر یک از این آمینواسیدها خواص دارویی بسیار مفیدی دارند؛ بطوری که می‌توان گفت میوه سنجد یک میوه دارویی است. 

پناهی خاطرنشان کرد: سنجد دارای سه قسمت برون بر (پوست قهوه‌ای رنگ)، میان‌بر (آردی شکل) و درون بر (هسته چوبی و سفت آن) است که قسمت میان‌بر و درون بر آن دارای ارزش غذایی فراوان است و در قسمت میان‌بر دونوع قند گلوکز و فروکتوز، هفت نوع چربی اشباع شده و اشباع نشده وجود دارد. 

مدیر سلامتکده طب سنتی ابن سینا البرز تصریح کرد: به گفته محققان این میوه در طب سنتی به عنوان تانن قابض است و در معالجه بیماری‌های دندان، لثه، اسهال و زخم معده موثر است. 

وی گفت: مصرف سنجد برای درمان و جلوگیری از عوارضی مثل زخم روده، سرفه‌های حاد گرم، سردرد و اثر رطوبت نافع است. 

پناهی ادامه داد: میوه سنجد گوشت بر استخوان می‌رویاند و انسان را چاق می‌کند، پوست را تقویت کرده و کلیه ها را گرم نگه داشته و مانع از تکرر ادرار می‌شود. 

وی یادآورشد: در هند از روغن هسته آن لعوق یا شربت غلیظی درست می‌کنند که در التهاب غشاهای مخاطی همراه با ترشح همانند انواع زکام و نیز در موارد عفونت‌های برونش‌ها مصرف می‌شود. 

وی با بیان اینکه عصاره سنجد به درمان آرتروز و التهاب مفاصل کمک می‌کند، گفت: آرتروز نوعی بیماری التهابی مفصل است و در 70 درصد افراد بالای 60 سال مشاهده می‌شود. 

پناهی در پایان یادآورشد: در مطالعه‌ای 120 بیمار مبتلا به آرتروز زانو با درد متوسط تا شدید به مدت هفت هفته بررسی شده، اثر عصاره سنجد و استامینوفن در تسکین درد این بیماران مورد مقایسه قرار گرفت و نتایج نشان داد که برای کاهش و بهبود درد ناشی از آرتروزعصاره گیاه سنجد موثرتر از داروی مسکن استامینوفن عمل می‌کند.

 

 

منبع: ایسنا

 

برچسب ها: خواص درمانی سنجد، فواید سنجد، ارزش غذایی سنجد، رویشگاه درخت سنجد، میوه دارویی سنجد، سنجد و آرتروز، سنجد و درد تعداد بازديد: 461 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز