Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:33

4
اردیبهشت
آبلیموهای بدون "آب لیمو"

آبلیموهای بدون "آب لیمو"

دیناروند اظهار کرد: خیر، موضوع استفاده از آب کاه مطرح نیست، بلکه موضوع، مصرف ترکیباتی از عصاره‌ها و مواد شیمیایی مختلف در تولید آبلیمو است که همه این مواد، به تنهایی قابلیت مصرف دارند.

رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به بررسی آبلیموهای موجود در بازار در سال گذشته، از تقلب در 60 درصد این آبلیموها خبر داد و در عین حال گفت: امیدوارم در استانداردهای‌مان اصلاحاتی انجام دهیم که برخی تولید کنندگان بتوانند این آبلیمو غیر طبیعی را به نحوی تولید کنند که دیگر تقلبی شکل نگیرد. 

دکتر رسول دیناروند در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره نتیجه بررسی آبلیموها که در سال گذشته انجام شد، گفت: بررسی آبلیموها انجام شد و نتایج آن به دست آمد. طبق این بررسی‌ها مشخص شد که تنها حدود 40 درصد آبلیموهای موجود در بازار مشکلی نداشتند. 

وی با بیان اینکه در عین حال بر اساس این بررسی مشخص شد که 60 درصد از آبلیموهای موجود مشکل داشتند، افزود: البته این مشکل، مشکل ایمنی و سلامت نبوده است. یعنی مانند اشکالات در برخی فرآورده‌های غذایی که مصرف آنها خطرناک بوده و منجر به بیماری می‌شوند، نیست. بلکه عمده آبلیموهایی که رد شدند به علت این بوده که آب لیموی طبیعی نبوده و آن را ساخته بودند. 

دیناروند در پاسخ به اینکه آیا در این آبلیموها از آب کاه به جای لیمو استفاده می‌شده؟ اظهار کرد: خیر، موضوع استفاده از آب کاه مطرح نیست، بلکه موضوع، مصرف ترکیباتی از عصاره‌ها و مواد شیمیایی مختلف در تولید آبلیمو است که همه این مواد، به تنهایی قابلیت مصرف دارند.

اما وقتی آبلیمویی را به عنوان آبلیموی طبیعی خریداری می‌کنید، درحالیکه این آبلیمو طبیعی نیست، این یک نوع تقلب و کلاه‌برداری محسوب می‌شود و ما با این موضوع مشکل داریم. 

دکتر رسول دیناروند، رییس سازمان غذا و دارو

وی درباره نحوه برخورد با متقلبین در این حوزه، گفت: در این زمینه هم طبق ضوابطی که داریم، با متخلفین برخورد می‌کنیم. به طوریکه ابتدا پروانه آنها تعلیق می‌شود و به تدریج برخی از آنها به تعزیرات معرفی می شوند. همچنین آنهایی هم که جرم‌شان سبک‌تر است، تعهد می‌دهند که چنین تقلباتی را تکرار نکنند. 

رییس سازمان غذا و دارو در عین حال ابراز امیدواری کرد که در استانداردهایمان اصلاحاتی انجام دهیم که برخی تولید کنندگان بتوانند این آبلیموی غیرطبیعی را به نحوی تولید کنند که دیگر تقلبی شکل نگیرد.

 

 

منبع: ایسنا

 

برچسب ها: بهداشت مواد غذایی، تقلب در مواد غذایی، تقلب در آبلیمو، ایمنی مواد غذایی، آبلیموی طبیعی، آبلیموی تقلبی، استاندارد مواد غذایی تعداد بازديد: 394 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز