Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 18:55

22
فروردین
مصرف ماهی چرب در بارداری

مصرف ماهی چرب در بارداری

پژوهش جدید نشان داده است کودکان مادرانی که در طول بارداری ماهی سالمون مصرف کرده اند در مقایسه با سایر کودکان کمتر مبتلا به آسم تشخیص داده شده اند. محققان در مطالعه ای به گروهی از زنان از هفته ۱۹ بارداری دو بار در هفته ماهی سالمون دادند.

پژوهش جدید نشان داده است کودکان مادرانی که در طول بارداری ماهی سالمون مصرف کرده اند در مقایسه با سایر کودکان کمتر مبتلا به آسم تشخیص داده شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه ساوتامپتون در مطالعه ای تحت عنوان «سالمون در بارداری» به گروهی از زنان از هفته ۱۹ بارداری دو بار در هفته ماهی سالمون دادند. 

بعد از آن، آزمایشات آلرژی بر روی کودکان در سن ۶ ماهگی و سپس در سن ۲ تا ۳ سالگی انجام شد. نتایج آن با گروه کنترلی که مادران شان در طول بارداری ماهی سالمون مصرف نکرده بودند مورد مقایسه قرار گرفت. 

پرفسور فیلیپ کالدر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج اولیه نشان داد در شش ماهگی هیچ تفاوتی در میزان ابتلا به آلرژی بین دو گروه مورد مقایسه وجود نداشت. اما در سن ۲.۵ سالگی، کودکانی که مادرشان در طول بارداری ماهی سالمون مصرف کرده بود کمتر مبتلا به آسم تشخیص داده شدند. 

این نتایج نمونه خوبی از وجود رابطه بین تغذیه و شرایط مرتبط با سیستم ایمنی در طول مدت زندگی انسان است. 

تحقیقات پرفسور کالدر در طول سال ها نشان داده است که برخی اسیدهای چرب یا فقدان آنها در طیف وسیعی از بیماری های رایج نظیر آلرژی ها، تصلب شریان و شرایط التهابی دخیل هستند.

 

 

منبع: خبرگزاری مهر

 

 

برچسب ها: فواید ماهی، ماهی سالمون، ماهی و بارداری، آسم کودک، مصرف ماهی چرب در بارداری، مصرف ماهی در حاملگی، خواص ماهی چرب، خواص سالمون، ماهی و آسم، ماهی و سیستم ایمنی تعداد بازديد: 468 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز