Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 08:29

24
اسفند
کلیه و مصرف فلفل دلمه‌ای قرمز

کلیه و مصرف فلفل دلمه‌ای قرمز

اگر از بیماری های مربوط به کلیه رنج میبرید یا میخواهید سلامتی آنها را حفظ کنید، فلفل دلمه ای قرمز را به رژیم غذاییتان اضافه کنید.‫ رنگ‌های شفاف فلفل دلمه‌ای سرشار از بهترین مواد مغذی است.

اگر از بیماری های مربوط به کلیه رنج میبرید یا میخواهید سلامتی آنها را حفظ کنید، فلفل دلمه ای قرمز را به رژیم غذاییتان اضافه کنید.‫ 

رنگ‌های شفاف فلفل دلمه‌ای سرشار از بهترین مواد مغذی است. فلفل دلمه‌ای منبعی غنی از ویتامین آ و ویتامین سی است كه هر دوی آنها آنتی‌اكسیدان‌هایی قوی هستند. هر دوی این آنتی‌اكسیدان‌ها بر روی رادیكال‌های آزاد كه اثر تخریبی روی سلول‌ها دارند،تاثیر می‌گذارند. 
 
فلفل ‫‏دلمه ای قرمز پتاسیم کمی دارد و یک منبع عالی از ویتامین های C و A ،B6، ‫‏اسیدفولیک و ‫‏فیبر است، فلفل دلمه ای قرمز ‫‏لیکوپین، آنتی اکسیدانی است که از شما در برابر ‫‏سرطان های خاص محافظت می کند. 
 
به علاوه این سبزی دارای خواص ضدعفونی کنندگی نیز هست. کپساسین موجود در فلفل، به خصوص در فلفل معمولی، ترکیب شیمیایی دارد که موجب تحریک سیستم ایمنی شده و به این سیستم در حمله به عوامل عفونی کمک می‌کند.

 

به علاوه، این ترکیبات موجب تحریک معده برای ترشح اسید می‌شود، بنابراین افرادی که در برنامهٔ غذایی شان به طور مرتب از این سبزی استفاده می‌کنند، کمتر به بیماری‌های عفونی مبتلا می‌شوند. 
 
در بعضی موارد استفاده از مشتقات این سبزی بر روی پوست می‌تواند سبب عوارض و حساسیت‌هایی شود از این رو به افراد توصیه می‌شود که در مصرف اینگونه مشتقات بر روی پوست دقت بیشتری اعمال کنند.

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

 

برچسب ها: منابع آنتی اکسیدان، فواید فلفل، تغذیه و کلیه، سلامت کلیه، خواص فلفل دلمه، فلفل دلمه و کلیه، کپساسین تعداد بازديد: 508 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز