خوردن غذاهای چرب میتواند در سیستم متابولیك بدن اختلال بوجود آورد. محققین بر این باورند كه خوردن زیاد غذای چرب میتواند مضر باشد.
خوردن غذاهای چرب با ترانس بالا و جامد اثرات مخربتری در مقایسه با انواع روغن بصورت مایع مانند روغن زیتون دارد. در آزمایشی كه بر روی موشهای آزمایشگاهی انجام شده موشهایی كه از روغن جامد با ترانس بالا استفاده میكردند، بخصوص روغن پالم، دچار عارضههای مغزی بیشتری شدند. در حالیكه غذاهایی كه با روغنهای مناسب و غیر اشباع مانند روغن زیتون تهیه شده بود، اختلالی دیده نشد.
این آزمایش در حالی انجام گردید كه هر سه گروه موشها از پروتئینها، قند، لبنیات و دیگر گروههای غذائی بصورت یكسان استفاده كرده بودند و تنها تفاوت در آنها استفاده از انواع روغنها بود. پس از روغن سالم استفاده كنیم.
تغذیه آنلاین