Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 01:38

29
دی
چربی و اختلال مغزی

چربی و اختلال مغزی

خوردن غذاهای چرب می‌‌تواند در سیستم متابولیك بدن اختلال بوجود آورد. محققین بر این باورند كه خوردن زیاد غذای چرب می‌تواند مضر باشد.

خوردن غذاهای چرب می‌‌تواند در سیستم متابولیك بدن اختلال بوجود آورد. محققین بر این باورند كه خوردن زیاد غذای چرب می‌تواند مضر باشد.

خوردن غذاهای چرب با ترانس بالا و جامد اثرات مخرب‌تری در مقایسه با انواع روغن بصورت مایع مانند روغن زیتون دارد. در آزمایشی كه بر روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شده موشهایی كه از روغن‌ جامد با ترانس بالا استفاده می‌كردند، بخصوص روغن پالم، دچار عارضه‌های مغزی بیشتری شدند. در حالی‌كه غذاهایی كه با روغن‌های مناسب و غیر اشباع مانند روغن زیتون تهیه شده بود، اختلالی دیده نشد.

این آزمایش در حالی انجام گردید كه هر سه گروه موشها از پروتئین‌ها، قند، لبنیات و دیگر گروههای غذائی بصورت یكسان استفاده كرده بودند و تنها تفاوت در آنها استفاده از انواع روغن‌ها بود. پس از روغن سالم استفاده كنیم.

تغذیه آنلاین

برچسب ها: مواد غذایی، چربی های مواد غذایی، اختلالات مغزی، دستگاه عصبی، غذاهای چرب تعداد بازديد: 794 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز