ايسنا
یک پزشک و محقق طب اسلامی گفت: هنگام کسالت و بیاشتهایی اصرار در غذا خوردن نکنید، چراکه قوای بدن در حال دفاع و مهار بیماری است.
مریم نوابزاده در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه خراسان جنوبی، گفت: بیشتر غذاها بر مزاجهای چهارگانه که اصل اساسی طب اسلامی است، اثرات متفاوت دارند، لذا شناخت طبع «سردی و گرمی» جزء اولین مرحله خودشناسی است.
وی افزود: هر چه بیشتر مواد مورد نیاز بدن خود را از منابع گیاهی تامین کنیم، سالمتر و با عمر طولانیتر خواهیم ماند، مواد زائد محصولات حیوانی به سختی و کندی از بدن دفع میشوند.
نوابزاده با بیان اینکه گوشت تنها به مقدار نیاز برای بدن انسان لازم است، اما افراط در آن باعث بیماریهای عروقی، نقرس و درد مفاصل میشود، گفت: بهتر است بیشتر از غذاهای گیاهی و بخارپز بویژه در سنین بالا استفاده شود.
وی ادامه داد: برای برطرف کردن تشنگی از آب یخ استفاده نکنید، زیرا اختلاف زیاد درجه حرارت باعث صدمه به کبد و معده میشود.
پزشک و محقق طب اسلامی گفت: بهتر است از آب خنک بدون یخ همراه با آب یک عدد لیمو ترش تازه استفاده شود و به آرامی و جرعه جرعه نوشیده شود.