Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:56

24
بهمن
حقایق تلخ درباره سالاد شیرازی!

حقایق تلخ درباره سالاد شیرازی!

سالاد شیرازی که از سبزیجات متعدد تشکیل شده است می‌تواند روده‌ها را با مشکلات زیادی روبه‌رو کند و بهتر است آن را به تنهایی مصرف کرد و خوردن آن همراه با غذا می‌تواند باعث ایجاد اختلال در هضم غذاهای سنگین مانند برنج و غذاهای نشاسته‌ای شود.

یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهند نداشتن آگاهی در مورد چگونگی سرو کردن دسرها و سالادها کنار غذا باعث "مشکلات گوارشی" زیادی می‌شود. 

به گزارش باشگاه خبرنگاران، سالاد شیرازی یکی از محبوب‌ترین سالادهای ایرانی است که متشکل از خیار و گوجه فرنگی و پیاز به همراه چاشنی‌هایی است. 

این سالاد در کنار تمام خواص تغذیه‌ای که دارد، می‌تواند برای افرادی که نمی‌توانند غذاها را به سادگی هضم کنند و نفخ یکی از مشکلات گوارشی آنان به حساب می‌آید، دردسرساز شود. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند سالاد شیرازی که از سبزیجات متعدد تشکیل شده است می‌تواند روده‌ها را با مشکلات زیادی روبه‌رو کند و بهتر است آن را به تنهایی مصرف کرد و خوردن آن همراه با غذا می‌تواند باعث ایجاد اختلال در هضم غذاهای سنگین مانند برنج و غذاهای نشاسته‌ای شود. 

همچنین نتایج مطالعات نشان می‌دهند که سالاد شیرازی را نباید با چاشنی‌های ترش مصرف کرد و چاشنی‌هایی با طعم معتدل بهترین انتخاب برای افزودن به سالاد شیرازی است.

 

 

همشهری آنلاين

برچسب ها: سالاد، سالاد شیرازی، ترکیبات سالاد شیرازی، خواص تغذیه ای سالاد شیرازی، چاشنی برای سالاد شیرازی تعداد بازديد: 1711 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز