کارشناسان تغذیه اظهار کردند: خوردن مواد غذایی سرشار از کلسیم، فسفر و ویتامین D برای بهبود و تقویت حافظه مفید است.
به گزارش ایسنا، متابولیسم مغز بر اساس تبادل فسفر و کلسیم عمل میکند و رژیم غذایی مناسب باید سرشار از این منابع باشد.
به گفته متخصصان، مصرف ویتامین D باعث ایجاد توازن متابولیک میان فسفر و کلسیم در مغز انسان میشود.
سومین ماده معدنی که نقش مهمی در مغز ایفا میکند منیزیم است و گروه ویتامینهای B نیز قدرت و پایداری حافظه را تقویت میکنند.
کارشناسان تغذیه نوشیدن شیر و خوردن فرآوردههای لبنی، جوانه گندم، سبزیجات و دانههای روغنی را برای تقویت حافظه توصیه میکنند.