به گزارش دیلی میل، در این مطالعه دانشمندان رژیم غذایی 3443 زن مبتلا به سرطان سینه و 474 3 زن سالم را تجزیه و تحلیل کردند و متوجه شدند که خطر ابتلا به سرطان سینه در زنانی که مرتب شیر می نوشند ، 20 درصد کمتر است.
این مطالعه همچنین نشان داد که مصرف زیاد میوه هایی مانند آلو، سیب، هلو، تمشک و توت فرنگی و نیز مصرف تخم مرغ خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.
این در حالی است که مصرف زیاد گوشت و ماهی خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد.
در همین حال یک مطالعه دیگر نشان می دهد که مصرف روزانه سبزی هایی مانند کلم، کلم بروکسل و بروکلی خطر مرگ و میرهای مرتبط با ابتلا به سرطان سینه را 62 درصد و خطر ابتلا به این بیماری را 35 درصد کاهش می دهد.
به گفته محققان، آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها و سبزی ها به کاهش خطر تبدیل سلول های سالم به سلول های سرطانی کمک می کند .
با این حال علت این که چرا شیر و تخم مرغ تاثیر پیشگیرانه ای در ابتلا به سرطان سینه دارند هنوز مشخص نیست.
منبع: خبر گزاری ایرنا